Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Beukema Uitvaartverzorging

Over

Beukema Uitvaartverzorging is al meerdere jaren een vertrouwde naam in de regio Zwolle.
De goede naam heeft Beukema als eerste te danken aan de medewerkers.

Zij zijn in alle opzichten betrokken bij de nabestaanden. Alle collega’s spelen daarin als hecht team een belangrijke rol.

Werkwijze

Beukema Uitvaartverzorging weet als geen ander dat de wensen met betrekking tot de uitvaartverzorging in de afgelopen jaren flink zijn veranderd. De mensen willen tegenwoordig graag zelf bepalen hoe hun uitvaart eruit moet komen te zien. Soms zelfs als ‘spiegel van hun leven’.

Beukema Uitvaartverzorging is sterk in traditie en wil open staan voor vernieuwing, maar het uitgangspunt van persoonlijke aandacht voor de nabestaanden zal altijd centraal staan in onze dienstverlening. Nu en in de toekomst.

Samenwerking

Sinds vele jaren heeft Beukema Uitvaartverzorging een prettige en constructieve samenwerking met Lifetri Uitvaartverzekeringen. Beukema is content met Lifetri als partner op verzekeringsgebied omdat de werkwijze van Lifetri aanspreekt. Mensen kunnen, geheel volgens hun wensen, volledig op maat verzekerd worden. Zodoende weten ze precies waar ze aan toe zijn en worden nabestaanden achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

 

Wilma van Willegen

Accountmanager bij Lifetri

  • Beukema Uitvaartverzorging
  • Beukema Uitvaartverzorging
  • Beukema Uitvaartverzorging
  • Beukema Uitvaartverzorging