Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Gert Mooiweer Uitvaart- en Overledenenverzorging

Over

Gert Mooiweer

Mijn uitvaartonderneming verzorgt uitvaarten op een wijze waar respect op de eerste plaats komt. Mijn werkwijze is heel persoonlijk en streef  naar een zeer hoog kwaliteitsgehalte, waar de wens van de nabestaanden ten allen tijde centraal staat.

Ik kan elke gewenste dienst of product leveren, omdat ik van  een groot netwerk van professionele mensen en bedrijven gebruik maak. Het hoge kwaliteitsgehalte en persoonlijke benadering onderscheid ik me, waarbij alle ruimte en tijd aan de nabestaanden geboden wordt om tot een waardig afscheid te komen.

Ik ben 2006 gestart met mijn onderneming en zie jaarlijks een groei in uitvaarten. Ik organiseer regelmatig infoavonden en andere evenementen op uitvaartgebied. Te denken aan concerten, open dagen en lezingen.

Gert Mooiweer Uitvaart- en Overledenenverzorging

Werkgebied en werkwijze

Hoofdzakelijk ben ik actief in Noordwest Overijssel, maar zie toch steeds meer opdrachten van daarbuiten binnenkomen. In principe werk ik alleen, maar heb beschikking over een aantal mensen die professioneel bij dit werk betrokken zijn. Het aantal uitvaarten wat ik verzorg ligt tussen de 30 en 50 uitvaarten, waarbij we kunnen uitgaan  van 80% begraven en 20% cremeren.

Wereldrecord

Ik ben trots op het feit dat ik mee heb kunnen werken aan het wereldrecord langste stoet rouwauto’s, verder ben ik een trendsetter in tijdelijke grafmarkeringen in de regio. Mijn specialisme is op elk gebied die zorg kunnen bieden die nodig en gewenst is. Tevens werk ik met een  blinde organist die op zeer hoog niveau muzikale invulling geeft aan een dienst.

"Het onderwerp is serieus maar een persoonlijk gesprek is altijd gezellig en er wordt ook gelachen!"

Wilma van Willigen

Wilma van Willegen

Adviseur bij Lifetri

Samenwerking met Lifetri

Mijn samenwerking met Lifetri kwam tot stand omdat we dezelfde gedachten hebben op het bieden van zorg op maat, waarbij prijs- en kwaliteitsgarantie hoog in het vaandel staan en samen op persoonlijke wijze die moeilijke (financiële)periode willen verlichten.