Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartvereniging De Laatste Eer Zuid Scharwoude

Over

Over de vereniging

Via de vaste uitvaartverzorgsters van de vereniging wordt een complete uitvaart met volop eigen keuze aangeboden.

De eigen dragers komen uit Langedijk. Het bestuur bestaat uit maximaal zeven leden, die allen vrijwilligers zijn. Zij behartigt de belangen van de leden tegen zo laag mogelijke kosten, waarbij de kwaliteit van de uitvaart voorop staat. Hiermee biedt de vereniging een alternatief voor commerciële organisaties.

Betrokkenheid & persoonlijke aandacht staan centraal. Voor een uitvaart zoals u het wilt, ongeacht of u wel of geen lid bent of elders verzekerd, wij zijn er voor u.

Uitvaartvereniging De Laatste Eer Zuid Scharwoude

Historie

De vereniging is opgericht op 15 augustus 1913. In die tijd ontstonden veel uitvaartverenigingen. Dit kwam voort uit de gedachte van goed nabuurschap, zodat voor ieder lid tegen zo laag mogelijke kosten een waardige uitvaart kon worden verzorgd.

Deze gedachte is nog steeds het uitgangspunt van de vereniging. Per 1 januari 2009 is de vereniging gefuseerd met de uitvaartvereniging Zuid-Scharwoude. Daardoor is het werkgebied vergroot naar Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude en Sint Pancras.

In nauwe samenhang met de Federatie van Uitvaartverenigingen heeft de vereniging een overeenkomst met Lifetri. Hierdoor is het mogelijk dat de leden zich goed kunnen bijverzekeren tegen de uitvaartkosten.

  • De vaste uitvaartverzorgsters van Uitvaartvereniging DLE Broek op Langedijk