Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Van Dongen Uitvaartzorg BV

Over

Uitvaartzorg

Als een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. Niet alle beslissingen zijn makkelijk te nemen.

Dan is het fijn als iemand de zorg uit handen neemt en u begeleidt naar een waardig, mooi en persoonlijk afscheid. Iwan van Dongen en zijn uitvaartverzorgers vervullen die rol. Bij Van Dongen UitvaartZorg krijgt de overledene altijd een uitvaart die bij hem of haar past. Met een grootvader en vader die beide een uitvaartonderneming runde trad Iwan van Dongen in 2005 in hun voetsporen. “Geen dag is hetzelfde op kantoor en in het uitvaartcentrum”, verteld Iwan. “En dat zou ik ook niet willen”. Door onze ervaring en streven naar perfectie zorgen wij dat de uitvaart naar wens verloopt.

 

Van Dongen Uitvaartzorg BV

Uitvaartcentrum

Met de opening van het Van Dongen UitvaartCentrum aan het Bredewater 20a in Zoetermeer hebben wij een volwaardige eigen locatie gekregen. In het uitvaartcentrum beschikken wij over een aula voor uitvaartdiensten, 4 rouwkamers en een sleutel(rouw)kamer. In het Van Dongen UitvaartCentrum is het uniek dat de overledene op één plek verblijft qua opbaring, onder andere dankzij koelmogelijkheden in de rouwkamers. Ook voor degene die niet in een uitvaartkist opgebaard wenst te worden, beschikken wij over een opbaarbed met koeling. Nabestaanden vinden het fijn dat alles in één gebouw kan plaatsvinden: opbaring, uitvaartdienst en condoleance.

Multiculturele aula

In de multiculturele aula zijn 200 zitplaatsen én mogen vuurdiensten worden gehouden. Een welkome aanvulling op de uitvaartmogelijkheden in Zoetermeer. De speciale aula is ingericht met een plateau waarop een klein vuur in een speciale vuurpot (Hawan Kund) kan worden gemaakt.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Het team van Van Dongen Uitvaartzorg
  • Aula
  • Condoleance ruimte
  • Rouwkamer