Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging van Tellingen

uitvaartverzorging in Zeist

Begrafenisonderneming Van Tellingen

Op de grens van leven en dood
Heb je een gids nodig
Iemand die je begrijpt
En luistert naar jouw verdriet en alle vragen

Wij verzorgen uitvaarten door heel Nederland ongeacht waar u verzekerd bent. Wij staan voor u klaar in deze moeilijke periode en nemen u bij de hand bij de beslissingen die gemaakt moeten worden. Samen werken wij naar een liefdevol afscheid voor uw dierbare.

Begrafenisonderneming Van Tellingen

De heer Van Tellingen sr. had vanaf het moment van de oprichting van ‘de begrafenisonderneming’ een doel voor ogen. Een doel dat vandaag de dag nog steeds centraal staat. Begrafenisonderneming Van Tellingen zou ‘het vertrouwde uitvaartadres’ worden voor de inwoners van Zeist en omstreken.

Toegankelijk en transparant

Dit gedachtegoed van de heer Van Tellingen sr. zetten wij graag voort. Een uitvaartverzorging waar je altijd persoonlijk wordt begeleid. Voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig. De verschillende tradities zijn ons bekend en tegelijkertijd staan wij voorop bij vernieuwingen.

Uitvaartcentrum in Zeist

In 2018 hebben wij een nieuw en modern uitvaartcentrum geopend aan de Leeuweriklaan 2 te Zeist.

  • 24-uurs afscheidskamers met eigen sleutel voor nabestaanden.
  • Ruim parkeerterrein (15 eigen parkeerplaatsen).
  • Sfeervolle aula voor een afscheidsplechtigheid met 120 zitplaatsen.
  • Warme condoleanceruimte.
  • Rolstoel vriendelijk.

Dienstverlening

Uitvaartverzorging Van Tellingen staat voor een hoogstaande dienstverlening. Dit weten wij te realiseren door alle handelingen in eigen beheer te verrichten. Wij beschikken over een eigen wagenpark en vaste eigen mensen die zorg dragen voor het overledenenvervoer. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening hooghouden, maar de prijs laag! We zijn actief in de provincie Utrecht. Maar als u begraven wil worden in een familiegraf in Groningen zijn wij er ook voor u.