Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Vanadis Uitvaartverzorging

Over

Wie is Vanadis Uitvaartverzorging

Vanadis uitvaartverzorging staat voor: Luisteren, adviseren, verzorgen.
Wij willen tijd en ruimte bieden voor rituelen en gebruiken die van wezenlijk belang kunnen zijn in het rouwproces.
Voor ons is zorg voor de overledene van groot belang, een overleden mens dient met eerbied en respect behandeld te worden.

Wij verzorgen uitvaarten en hebben een inloopkantoor in Zutphen waar u welkom bent met al uw vragen over de uitvaart. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van thuisopbaringen en leveren alle goederen en diensten die daarvoor nodig zijn. Wij verzorgen alles zelf, van afleggen tot drukwerk en van de levering van kisten tot het rouwvervoer. Uniek is onze Citroen CX rouwauto, de enige in de Benelux!

Onze persoonlijke benadering en onze achtergrond zijn voor nabestaanden belangrijke aspecten om voor Vanadis te kiezen. Wij zijn bekend met vele spirituele stromingen en begrijpen de wensen die daarbij passen. Onze historische achtergrond maakt daarbij dat wij ook bekend zijn met de traditionele uitvaartgebruiken. Wij gebruiken binnen ons bedrijf alleen producten die met respect voor mens en milieu geproduceerd zijn. Door het open en onafhankelijke karakter van het bedrijf voelen veel mensen zich vrij om vragen te stellen en hun uitvaartwensen bij ons vast te leggen.

Vanadis Uitvaartverzorging

Wat betekend de naam Vanadis?

Vanadis is een van de namen voor de godin Freya, een belangrijke godheid uit de oud Noorse Edda. Freya is de godin van de Aarde en de Liefde en in de hoedanigheid van Vanadis verzorgde zij de gevallenen. Bij Vanadis Uitvaartverzorging staat de verzorging van Mens en Milieu hoog in het vaandel!  ….verwanten sterven, zelf sterf je ook, een goede naam sterft nooit……

Geschiedenis

De oprichter van Vanadis uitvaartverzorging, Frank Dekker, is een telg uit een familie van ondernemers en stalhouders welke al vanaf 1914 werkzaam zijn in  o.a. de uitvaartbranche. Vanadis Uitvaartverzorging is in 1999 opgericht. Het werken met mensen, de liefde voor het leven en onze logistieke kwaliteiten zijn de aanzet tot deze stap geweest. Zo gaan wij weer verder in de voetsporen van de oude Dekkers. In 2011 is schoonzoon Arnoud de Bruïne er in het familiebedrijf bijgekomen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Werkgebied

Wij werken hoofdzakelijk in de Achterhoek rond Zutphen, Winterswijk en Berkelland.
Door onze expertise worden wij echter ook regelmatig gevraagd om uitvaarten elders in het land te verzorgen, dat doen wij graag.

Binnen Vanadis werken 2 personen als ondernemer en 3 parttimers. Wij verzorgen tussen de 50 en 60 uitvaarten per jaar. De laatste jaren zien wij in de regio Zutphen een sterke stijging van het aantal crematies. In de regio’s Berkelland en Winterswijk verzorgen wij zijn nog relatief veel traditionele uitvaarten met een kerkdienst en begrafenis met nagroeve.

Ervaring met Lifetri

Lifetri is een onafhankelijke uitvaartverzekering, de nabestaanden bepalen zelf wie zij als uitvaartverzorger willen, dat is voor ons belangrijk. Lifetri keert geen geld uit maar vergoed afgenomen diensten rechtstreeks aan de uitvaartverzorger, dat stellen wij op prijs. U bepaald zelf de hoogte van uw verzekering en financiert deze afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

  • Vanadis Uitvaartverzorging