Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

IRIS Uitvaartzorg

Over

Over Iris uitvaartzorg

Iris uitvaartzorg Winterswijk wil u graag helpen bij het regelen en organiseren van de uitvaart die bij u en uw situatie past.

Iris uitvaartzorg Winterswijk wordt geleid door Mercedes Goud die ook gespecialiseerd is in kinderuitvaarten.
De organisatie is klein en overzichtelijk waardoor het persoonlijk contact optimaal is en er veel aandacht en ruimte is voor uw vragen en wensen. Iris uitvaartzorg Winterswijk kan u bij alle facetten van de uitvaart van dienst zijn met zowel de passende producten als de gewenste diensten.
IRIS Uitvaartzorg

Historie

Na ruim 10 jaar als uitvaartverzorger gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven werd het tijd om in 2010 als zelfstandig uitvaartverzorger verder te gaan. Uitvaarten zijn persoonlijk, de manier van werken door de uitvaartverzorger ook. Dit samen zorgt voor waardevolle uitvaarten.

Inmiddels is er ook een winkel in de Meddosestraat te Winterswijk. IRIS een Hartverwarmende Winkel. Hier kunt u terecht voor een troost-cadeau, uitvaartinformatie en mooie dingen die bij een uitvaart gebruikt kunnen worden.
Ook zijn er mogelijkheden om kinderen te helpen bij hun rouw op een creatieve manier. Geopend op woensdag en zaterdag van 10-17 uur en op afspraak (0543 550093).

Werkwijze en werkgebied

Iris uitvaartzorg Winterswijk staat voor uitvaarten met een hart. Afscheid nemen is altijd moeilijk. In deze periode hebben nabestaanden rust en vertrouwen nodig. Ondersteuning waar nodig, soms wat aanmoediging, ruimte voor eigen ideeën en inspiratie om een uitvaart waardig en waardevol te laten zijn. Dit vraagt tijd, tijd die ik graag in u investeer omdat een uitvaart maar 1 keer kan en u daarna verder moet zonder de overledene.

Iris uitvaarzorg Winterswijk is niet gebonden aan een levensovertuiging of religie, dat betekent dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Vanzelfsprekend houden we rekening met de gebruiken en gewoontes die bij uw leefstijl horen. Dat maakt dat de uitvaarten erg uiteenlopen qua  organisatie, sfeer en tijdsduur één ding is echter hetzelfde... Alle uitvaarten zijn uniek.

Iris uitvaartzorg Winterswijk werkt in de regio Winterswijk, dat wil zeggen ongeveer 30 km rond Winterswijk. Verder weg kan ook, in overleg. Bij Iris uitvaartzorg Winterswijk werken momenteel 4 personen, Mercedes Goud als uitvaartleider en 3 personen die ondersteunende taken vervullen rond de uitvaartzorg en in de winkel.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Kinderuitvaart

Iris uitvaartzorg Winterswijk is onder de naam ‘Mercedes Goud Kinderuitvaarten” gespecialiseerd in uitvaarten voor baby’s, kinderen en jongeren. Via de website www.kinderuitvaarten.nl kunt u hierover meer lezen.