Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Eefting Uitvaartzorg B.V.

Over

Over Eefting Uitvaartzorg

Familiebedrijf onder leiding van twee broers Eefting met doelstelling een hoogwaardige kwaliatieve uitvaart te verzorgen door persoonlijke aandacht maar ook flexibel en in vertrouwen.

De uitvaartonderneming is in 1962 opgericht door E.G.J. Eefting welke in 2001 is overleden. Met Harrie en Alex Eefting is  inmiddels de 3e generatie werkzaam in het bedrijf.

Eefting Uitvaartzorg heeft eigen rouwvervoer waaronder 5 rouwauto's en een limosine volgauto. Alle benodigde materialen zoals kisten,urnen, kaarten en andere zijn in eigen beheer. Eigen uitvaartcentrum in Winschoten, kantoor in Sappemeer.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel van dit familie bedrijf. Eefting is werkzaam in Noord-, Midden- en Oost-Groningen Waarbij ongeveer ze ongeveer 65% crematies en 35% een begrafenis verzorgen. Het bedrijf bestaat uit de directie, chauffeurs, dragers, catering en administratie en andere in totaal 26 personen. Sinds 30 april 2014 is het nieuwe uitvaartcentrum  in Delfzijl geopend “Fivelhof” en is de fam. Eefting medeeigenaar van het crematorium “Stilleweer” in Appingedam.