Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging

Over

Over Kirsten Boerema

Respectvolle uitvaartverzorging met zorg. Afscheid nemen op een goede manier, mensen ervaren het als hartverwarmend wanneer er een passend afscheid wordt verzorgd.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in mijn eigen uitvaartonderneming. Dit heb ik tot september 2012 altijd gecombineerd met mijn werk als wijkverpleegkundige. Daarna ben ik volledig aan het werk gegaan in mijn eigen onderneming. Sinds augustus 2013 heb ik een eigen kantoor aan de Hoofdstraat 21A in Westerbork.

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging begeleid uitvaarten op een zeer persoonlijke manier. We begeleiden de uitvaart van het moment van de melding van overlijden tot aan het nagesprek. Ik doe de verzorging van de overledene zelf met de familie of een collega (op verzoek van de familie). Daarnaast ondersteun ik de familie bij het maken van de keuzes. Ik geef mogelijkheden aan en laat de familie in alle rust de keuzes maken. Goede nazorgvind ik zeer belangrijk. Ik werk met een professionele nazorgconsulente van NuNazorg. Dit krijgen de nabestaanden gratis van mij aangeboden. Ik werk op een zeer persoonlijke manier. Dit is wat ik ook terug krijg van de families waar ik een uitvaart begeleid heb. Ik laat de nabestaanden in alle rust hun keuzes maken. Ik sta dichtbij de familie, ik creëer nabijheid door gewoon mijzelf te zijn, geen formele kleding maar wel netjes en correct. Ik ben open in mijn communicatie.

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging

Uitvaart in Drenthe

Ik werk het meest in de gemeente Midden Drenthe, maar mijn werkgebied is de provincie Drenthe. Ik ben alleen werkzaam binnen mijn uitvaartonderneming maar heb wel een vast vervangster. Jaarlijks verzorgt Kirsten Boerema Uitvaartverzorging ongeveer 25 tot 30 uitvaarten.

Samenwerking

Ik werk met Lifetri samen, omdat ik vind dat mensen een keuze moeten hebben als het om een uitvaartbegeleider gaat. Ze moeten een goed gevoel hebben bij de keuze die ze maken.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Kirsten Boerema Uitvaartverzorging