Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Omen Uitvaartzorg

Over

Over Omen uitvaartzorg

Bij Omen Uitvaartzorg is ieder afscheid uniek! Een klein familiebedrijf, vertrouwd en traditioneelde met een waardig uitvaartcentrum voor Wassenaar en de omliggende dorpen Voorschoten, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg:  het "Huys van Herinnering" aan de Oostdorperweg 151 in Wassenaar.

Vanuit deze locatie wordt er uitvaartzorg verleent in optima forma. Werkelijk alles is mogelijk.
Omen Uitvaartzorg

Geschiedenis

Edward Kardol en Richard Jongejan eigenaren van Omen Uitvaartzorg zijn gediplomeerde en ervaren uitvaartverzorgers sinds 1990. Als lokaal bekende Wassenaarders zijn zij in januari 2011 hun eigen uitvaartonderneming begonnen. Na een half jaar hebben zij de deuren geopend van het “Huys van Herinnering”. Hiermee is er voor de Wassenaarders de mogelijkheid gekomen om een waardig afscheid vorm te kunnen geven. 

Samen met 3 administratieve medewerkers verzorger Edward Kardol en Richard Jongejan 150 tot 200 uitvaarten per jaar in Voorschoten, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Den Haag en Wassenaar.

Dienstverlening

Het "Huys van Herinnering" heeft een ruime entree met ontvangstruimte (tevens toegankelijk voor mindervaliden), een multifunctionele ruimte voor het afscheid nemen, afscheidsbijeenkomsten met geluid, muziek en beeld en voor het verzorgen van condoleances. Ook is er een informatiepunt voor uitvaartverzekeringen en deposito’s, gedenktekens, sierurnen, sieraden, kisten etc. én een appartement met een 24-uurs toegankelijkheid voor intensief afscheid nemen in de woonkamer. Verder zijn twee kamers beschikbaar om te logeren, een keuken, toilet, douche en een groot terras. Tevens kunt u terecht voor vrijblijvende uitvaartinformatie, voor gedenktekens, sierurnen, bloemen, kisten, deposito’s en uitvaartverzekeringen. Alle voorzieningen onder één dak en in Wassenaar!

Omen Uitvaartzorg staat open voor uw wensen, voor elke levensovertuiging en religie en is niet gebonden aan verzekeraars of leveranciers. U kunt van ons een oprecht advies verwachten. Bij ons bepaalt u helemaal zelf hoe u de dag of het dagdeel wilt laten verlopen. Niets is te gek en alle mogelijkheden kunnen door ons gefaciliteerd worden. Nieuw! Een unieke service  leg online uw uitvaartwensen vast voor later. Eenvoudig en altijd aanpasbaar aan uw wensen in de toekomst!

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Omen Uitvaartzorg Kwaliteitscode

  1. Wij rekenen het tot onze taak nabestaanden zo volledig mogelijk voor te lichten, te adviseren en te ondersteunen bij het vormgeven van een uitvaart.
  2. De invulling van persoonlijke wensen van de overledene staat centraal bij het vormgeven van een uitvaart.
  3. Wij bieden nabestaanden keuzevrijheid bij het vormgeven van een uitvaart.
  4. Wij dragen er zorg voor dat de uitvaart verloopt zoals met de nabestaanden is overeengekomen.
  5. Alle informatie en gegevens over een uitvaart - die zowel betrekking hebben op de overledene als op de nabestaanden - hebben voor ons een vertrouwelijk karakter en zullen ook als zodanig worden behandeld.
  6. Wij tonen respect voor alle culturen en religies in onze samenleving.
  7. Wij realiseren ons voortdurend dat de overledene een dierbare is van nabestaanden en zullen daar in alle opzichten met respect, waardigheid en eerbied naar handelen.
  8. Opdrachten voor het verzorgen van een uitvaart worden vooraf schriftelijk vastgelegd. Wij bieden nabestaanden vóór het verstrekken van de definitieve opdracht voldoende gelegenheid hierin wijzigingen aan te brengen.
  9. Wij staan garant voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten.
  10. Binnen de kaders van de wet zullen wij de belangen van nabestaanden zo goed mogelijk behartigen.

Samenwerking met Lifetri

Vooraf de uitvaart regelen geeft een goed gevoel voor uzelf en voor uw nabestaanden. Een passende uitvaartverzekering helpt daarbij. Omen Uitvaartzorg vindt dit belangrijk en werkt daarom samen met Lifetri. In het verzekeringspakket van Lifetri staan uw wensen centraal en wordt uw uitvaartverzekering daarop aangepast. Op basis van de diensten en bijbehorende prijzen brengen we uw uitvaartkosten in beeld en nemen deze op in uw uitvaartverzekering. Maatwerk dus!