Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Smeets Uitvaartverzorging

Over

Over Smeets Uitvaartverzorging

Smeets Uitvaartverzorging verzorgt de volledige begrafenis of crematie van uw dierbare op deskundige wijze, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en budget.

Smeets Uitvaartverzorging is een vertrouwd familiebedrijf in de vierde generatie, aangesloten bij Requiem, het landelijk netwerk van de beste lokale uitvaartbedrijven. Deze bedrijven kenmerken zich door een persoonlijke aanpak, een transparante wijze van werken en maximale keuzevrijheid.

Wij regelen de uitvaart van A tot Z, maar steeds meer mensen maken van onze diensten gebruik om hun uitvaart al vooraf bespreekbaar te maken. Naast onze deskundigheid en professionaliteit, worden onze persoonlijke benadering en begeleiding zeer gewaardeerd.

 

logo smeets

Medewerkers en werkgebied

Waren wij in het verleden vooral actief in Valkenburg e.o., tegenwoordig regelen wij uitvaarten in heel Zuid-Limburg. Binnen onze organisatie zijn 15 personen actief, waaronder uitvaartbegeleiders, dragers, verzorgers en chauffeurs. Samen verzorgen wij ongeveer 120 uitvaarten per jaar. Dit aantal is verdeeld over begrafenissen en crematies, waarbij het aantal crematiediensten stijgt t.o.v. het aantal begrafenissen  en  ook de persoonlijke wensen lopen steeds meer uiteen

Uitvaartverzekeringen

Smeets Uitvaartverzorging werkt samen met Lifetri, omdat zij, naast de wensen van de nabestaanden, ook rekening houden met de regionale gebruiken en tradities. Een uitvaart in Zuid-Limburg verloopt nu eenmaal niet hetzelfde als in Amsterdam.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Smeets Uitvaartverzorging
  • Smeets Uitvaartverzorging
  • Smeets Uitvaartverzorging
  • Smeets Uitvaartverzorging
  • Smeets Uitvaartverzorging
  • Smeets Uitvaartverzorging