Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartvereniging De Laatste Eer Ursem

Over

De Laatste Eer Ursem

Uitvaartvereniging De Laatste Eer bestaat uit een betrokken groep personen die graag uitvaarten uit de gemeenschap zonder winstoogmerk willen laten verzorgen.

Het bestuur ziet er nauwlettend op toe dat de juiste zorg en aandacht aan de uitvaarten wordt gegeven.

Het meest wordt er gebruik gemaakt van de aula De Ark aan de Noordervaart te Stompetoren. Daarnaast is er met een buurvereniging het opbaarhuisje naast de Hervormde Kerk te Ursem gerestaureerd. Om professionele hulp aan nabestaanden te kunnen bieden werkt men al jaren met de vaste uitvaartverzorger de heer J. van Leijen samen.

Actief in Ursem en omgeving

De vereniging is op 13 maart 1936 opgericht en vandaag de dag actief in Ursem, Schermer, Grootschermer, Oterleek en Stompetoren. Er is een dagelijks bestuur, en er zijn vaste aflegsters namens de vereniging werkzaam. De vereniging verzorgt ongeveer 15 uitvaarten per jaar. In samenspraak met de uitvaartverzorger worden alle wensen van nabestaanden ingevuld.

Lifetri

Lifetri is een betrokken verzekeraar, die onze leden goed voorlicht over het wel en wee van de vereniging en de lokale prijzen gebruikt voor het samenstellen van een verzekering.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Begraafplaats Ursem
  • Kerk en de aula te Ursem
  • Hervormde kerk De Ark in Stompetoren
  • Ursem