Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

GUV Tomesen Uitvaartverzorging

Over

Achter de naam GUV Tomesen gaat een team betrokken uitvaartverzorgers schuil die - hoe gek het misschien ook klinkt - midden in het leven staan.

Menselijke professionals met oprechte belangstelling voor mensen en hun soms markante levenswijze. Welke overtuiging, achtergrond of levensstijl u ook hebt, via GUV Tomesen regelt u een unieke uitvaart op maat. Een ceremonie die precies bij u past en een blijvende, persoonlijke herinnering achterlaat bij uw geliefden.

 

GUV Tomesen Uitvaartverzorging regelt in overleg alle formaliteiten rondom een uitvaart: verzekeringen, de kist, opbaring, vervoer, drukwerk, personeel & dragers, de dienst, de condoleance, de koffietafel, aangifte van overlijden, etc. 

GUV Tomesen staat bekend om de persoonlijke begeleiding met een hoge mate van betrokkenheid, kwaliteit en vrijheid. Zo heeft GUV Tomesen het voor iedereen mogelijk gemaakt de uitvaart door de lokale uitvaartverzorger te laten begeleiden, ongeacht waar men verzekerd is. Het motto: “Als je als ondernemer dan toch in dienst van de samenleving staat, dan kun je je werk maar beter met liefde en bezieling doen.”

Uitvaart in de hele Achterhoek

Sinds mei 2016 is GUV Tomesen Uitvaartverzorging aangesloten bij GUV. Daarom word er vanaf nu gewerkt zonder winstoogmerk. Men kan nog meer tijd en aandacht aan nabestaanden schenken en men werkt nu met de laagste tarieven.

GUV Tomesen Uitvaartverzorging is gevestigd in Terborg en in Zelhem en werkzaam in een groot gebied van Didam tot Winterswijk. In totaal zijn er 5 uitvaartcentra en een eigen crematorium binnen de GUV groep. GUV Tomesen is dus altijd dichtbij en lokaal bereikbaar.

Het Team van GUV Tomesen

Het team van GUV Tomesen Uitvaartverzorging bestaat uit 6 personen maar heeft steun van de overige GUV onderdelen. Waaronder een speciaal team vervoer en verzorging en ook mogelijkheden voor thanatopraxie. Dat is een lichte balseming waardoor zonder koeling kan worden opgebaard. GUV heeft in Aalten een eigen crematorium.

GUV Tomesen mag jaarlijks voor 200 families de uitvaart begeleiden en word steeds vaker gevraagd. De uitvaartbegeleiders merken dat er behoefte is aan meer! Aan meer ruimte voor een persoonlijke invulling van een afscheid. Zo verzorgt GUV Tomesen een uitvaart op de manier zoals we die prettig vinden. Ofwel een uitvaart met een persoonlijk karakter en bezieling.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaartkosten en uitvaartverzekering in Aalten en Terborg

Uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Voor mensen uit de Achterhoek wordt de premie van de uitvaartverzekering van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

 
  • GUV Tomesen Uitvaartverzorging
  • GUV Tomesen Uitvaartverzorging
  • Uitvaartcentrum de Burcht in Terborg
  • Uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem