Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Noach Uitvaartzorg

Christelijke uitvaartverzorging

Noach Uitvaartzorg

Noach Uitvaartzorg is een christelijke uitvaartonderneming die door heel Nederland actief is. Met liefde mogen wij families ondersteunen in een moeilijke periode. Wij begeleiden kerkelijke en niet kerkelijke uitvaarten. Onze betrokken medewerkers zijn ervaren ondernemers en hebben allen een christelijke levensovertuiging. Zij werken daar waar ze gevraagd worden en zijn niet afhankelijk van regio of leveranciers.

Onze uitvaartverzorgers regelen een uitvaart van A t/m Z. Wij zijn voor, tijdens en na het overlijden uw steun en toeverlaat. U heeft 1 contactpersoon gedurende de hele uitvaart. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met het regelen van alle formaliteiten zoals:

 • Melden bij verzekering
 • Aangifte bij gemeente
 • Aanvraag begraafplaats
 • Het verzorgen overledene en opbaren thuis of in rouwcentrum
 • Bespreken aula, kerk of andere afscheidslocatie
 • Regelen catering en alle vervoer
 • Maken (en verzenden) van rouwkaarten en of bidprentjes/bedankkaarten
 • Verzorgen uitkering verzekering(en)
 • Nazorg en rouwbegeleiding

Over Noach Uitvaartzorg

Wij zijn niet te groot, dus onze uitvaartverzorgers hebben alle aandacht voor 1 familie Wij zijn niet te klein, dus we hebben altijd een deskundig team om ons heen. Het kernteam van Noach bestaat uit 3 uitvaartverzorgers en 3 ondersteunende medewerkers. Wij werken met liefde voor christenen en niet christenen; dat merk je aan onze werkwijze. Noach heeft vestigingen in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Noord- en Zuid-Holland, maar is landelijk actief.

Wij begeleiden veelal kerkelijke uitvaarten en met name begrafenissen in een divers aantal geloofsgemeenschappen. Steeds vaker worden wij ook gevraagd voor niet kerkelijke uitvaarten met een meer persoonlijk karakter. Alhoewel wij een christelijke uitvaartondernemer zijn, kunnen wij er niet onderuit dat veel christenen tegenwoordig toch kiezen voor een crematie. Vaak gedreven door het beschikbare budget, geen kinderen achterlatend of het idee dat ze de nabestaanden niet tot last willen zijn met het onderhoud van een graf. Sommige van onze uitvaartverzorgers begeleiden daarom ook crematies. Wij begeleiden tussen 50 en 100 uitvaarten.

Uitvaartverzekeringen

Wij worden vaak gevraagd voor advies bij uitvaartverzekeringen, maar zijn niet deskundig.
Lifetri is niet zomaar een verzekeringsmaatschappij, maar een organisatie die alleen uitvaartverzekeringen doet. Zij hebben dus verstand van de branche.
Bovendien vragen zij elk jaar de prijzen op in de regio; men is dus verzekerd van een juist uit te keren bedrag.

Logo Noach Uitvaartzorg
 • De mederwerkers van Noach Uitvaartzorg uit Swifterbant
 • Water, druppels, hand