Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging G.Leeuw

Over

Over Uitvaartverzorging Leeuw

Uitvaartverzorging Leeuw verzorgt alle mogelijke vormen van uitvaarten, waarbij volledig rekening wordt gehouden met de wensen van de nabestaanden.

Ook is er de mogelijkheid van een budgetuitvaart.

Het is voor de nabestaanden belangrijk dat ze bij het verlies van een dierbare op de juiste wijze worden bijgestaan. Wij richten ons in het bijzonder op de persoonlijke wensen van de familie, zodat het voor hen mogelijk is om zoveel mogelijk een eigen vorm aan de uitvaart kunnen geven. De uitvaart wordt vanaf het moment van overlijden, tot en met de afscheidsdienst en de nazorg door dezelfde uitvaartleider begeleid. Door de familie wordt dit als belangrijk ervaren.

Uitvaartverzorging Leeuw onderscheidt zich door de persoonlijke en correcte wijze waarop uitvaarten worden verzorgd
Wij beschikken in zowel Steenbergen als in Fijnaart over een prachtig Rouwcentrum. Uitvaartverzorging Leeuw beschikt over zowel heren- als dames uitvaartleiders. Naast Gerard Leeuw en Alfred Leeuw, zijn ook Ineke van Middendorp en Sandra van Poortvliet werkzaam als uitvaartleider.

Uitvaartverzorging Leeuw is werkzaam in de Gemeenten Steenbergen en Moerdijk maar uiteraard desgewenst ook op andere plaatsen. Uitvaartverzorging Leeuw bestaat inmiddels al 30 jaar en is een begrip geworden in de uitvaart.
Wij hebben alle benodigdheden zoals rouwauto, drukmachines en rouwcentra zelf in beheer en kunnen daardoor snel en met kwaliteit de mensen bijstaan.

Uitvaartverzorging G.Leeuw

Geschiedenis

In 1984 startte Gerard Leeuw een uitvaartonderneming in Fijnaart, waar hij zijn bloemenwinkel had. Enkele jaren later breidde hij deze onderneming uit in Steenbergen. Hier werd op de Welberg de toenmalige kleuterschool gekocht en verbouwd tot een prachtig rouwcentrum. In 2003 kwam Alfred Leeuw ook in het bedrijf en samen hebben vader en zoon er voor gezorgd dat Uitvaartverzorging Leeuw een vertrouwd begrip in Steenbergen en omgeving is geworden.

Partners

Uitvaartverzorging Leeuw is blij met Lifetri als partner. Wij vinden de werkwijze van Lifetri, waarbij alle klanten op maat verzekerd kunnen worden, een prima keuze. Klanten weten waar ze aan toe zijn en nabestaanden worden achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • De medewerkers van Uitvaartverzorging G.Leeuw
  • Uitvaartverzorging G.Leeuw
  • Uitvaartverzorging G.Leeuw
  • Uitvaartverzorging G.Leeuw
  • Uitvaartverzorging G.Leeuw