Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Bax Uitvaartverzorging

Bax Uitvaartverzorging

Bax uitvaartverzorging is een familiebedrijf dat als doel heeft het zo goed mogelijk uitvoeren verzorgen van de wensen van de nabestaanden om zo iedereen het afscheid te geven dat men verdient. Op een persoonlijke en eigentijdse manier.

We zijn omstreeks 2000 begonnen met werkzaamheden in de uitvaartbranche en zijn na verloop van tijd steeds meer werkzaamheden en diensten gaan verzorgen wat resulteerde in de bouw van een eigen uitvaartcentrum in 2013.

Wij hebben een heel ruim assortiment aan producten en diensten.

  • Het geheel verzorgen van een uitvaart.
  • Levering van urnen en herinneringssieraden
  • Gespecialiseerde nazorg: zowel financieel als emotioneel
  • Leveren van uitvaartkisten van verschillende leveranciers

Door onze kleinschalige manier van werken, en de persoonlijke aandacht die wij voor de nabestaanden kunnen hebben. Verder beschikken we over een nieuw uitvaartcentrum dat ons de mogelijkheid biedt om zo goed als alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. We focussen ons hoofdzakelijk op de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand. Het is uiteraard altijd mogelijk om daarbuiten uitvaarten te verzorgen.

Bakx uitvaartverzorging

Werkwijze

Er zijn bij Bax uitvaartverzorging momenteel 2 mensen full time werkzaam. Dat zijn Herman Bax en Jurgen Bax. Verder zijn er verschillende andere medewerkers die op oproepbasis beschikbaar zijn. Denk hierbij aan mensen voor bediening, verzorging en woorddienstbegeleiding.

Wij verzorgen op jaarbasis ongeveer 100 uitvaarten. De uitvaarten die wij verzorgen hebben een heel diverse samenstelling, van hele kleine intieme uitvaarten voor 10 personen tot grote en uitbundige vieringen van het leven waar velen honderden bij mensen aanwezig zijn. Ook qua geloofsovertuiging is het aanbod zeer divers, van katholiek tot moslim en van gereformeerd tot atheïst.

Bij Bax uitvaartverzorging zien wij dat de maatschappij veranderd. Ook de wensen wat betreft uitvaarten veranderd. Daarom is het onze taak om te zien wat de wensen zijn met betrekking tot uitvaarten en om er voor te zorgen dat wij in die wensen kunnen voorzien. Iedereen verdient het afscheid dat hij of zij graag zou willen, ongeacht achtergrond en voorkeur…

Uitvaartverzekering

Lifetri is een partij die op een transparante manier werkt, een eerlijk product aanbied zonder vervelende “kleine lettertjes”. Dat is ook de manier waarom wij graag werken duidelijk, transparant en zonder “kleine lettertjes”. Verzekerden geven aan wat hun wensen zijn bij hun uitvaart, daar hangt een bepaald prijskaartje aan en voor dat bedrag kan men zich verzekeren…makkelijker kunnen ze het niet maken.