Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Quataert

Over

Uitvaartverzorging Quataert

Uitvaartverzorging Quataert is een familiebedrijf, dat geleid wordt door Vera Quataert en haar zoon Jeroen Smits.

We staan bekend om de persoonlijke werkwijze en met daarbij jarenlange ervaring in de uitvaartverzorging zorgen we ervoor dat we de families die te maken krijgen met een overlijden kunnen steunen en adviseren. We zijn dan ook 7 dagen per week, dag en nacht, bereikbaar en zijn er dus als u ons nodig heeft.

De sterke van ons is dat we een bedrijf zijn met heel korte lijntjes. Een kleinschalig familiebedrijf zijn wij, dat als de mensen bellen direct Vera of Jeroen aan de lijn krijgen en geen callcenter. We kunnen de mensen persoonlijk begeleiden vanaf het moment dat een dierbare overlijd tot aan de nazorg. Kwaliteit op maat, hard werken en persoonlijk contact 24 uur.

Als er een uitvaart moet worden geregeld dan gaan wij naar de familie thuis, zodat ze in een vertrouwde omgeving zijn in een moeilijke periode, maar sinds kort hebben we een aparte kantoorruimte voor mensen die in een neutrale omgeving dingen willen regelen of vragen en waar we de mensen in alle rust kunnen ontvangen.

We verzorgen de uitvaart volledig zelf, van de verzorging van de overledene tot aan de dag van de uitvaart. Na de dag van de uitvaart nemen we contact met u op voor eventueel nog een dankbetuiging of voor een persoonlijk gesprek. We hebben zelf 2 rouwwagens. Enkele diensten gebruiken we elders zoals gebruik van mortuarium, locatie voor uitvaartdienst, locatie voor koffietafels. Verder kunnen we alles verzorgen op maat.

Uitvaartverzorging Quataert

Team

Vera Quataert en zoon Jeroen Smits zijn het gezicht van de zaak. Daarnaast is er 1 vaste medewerker in dienst en een aantal personen als oproepkrachten voor verzorging en dragers.
Achter de schermen werkt de vrouw van Jeroen Smits aan de administratie.

Werkgebied

Wij richten ons op heel gemeente Sluis en Biervliet dus West-Zeeuws Vlaanderen. Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor crematie, en ook zien we dat de mensen uit deze omgeving steeds vaker kiezen voor een crematie in Brugge omdat de prijs aanzienlijk lager ligt en de afstand, ondanks dat het België is, ook korter is.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Historie

Het familiebedrijf is opgericht in 1931 door Piet Quataert(vader van Vera Quataert). Na het plotselinge overlijden van Piet Quataert in 1986 nam Vera Quataert het bedrijf over. Vanaf 2009 is zoon Jeroen Smits in het bedrijf erbij gekomen(alweer de derde generatie).Een goede keus blijkt nu want het bedrijf is enorm gegroeid en we hebben veel naamsbekendheid gekregen door hard te werken en kwaliteit op maat te leveren.

Uitvaartverzekeringen

We werken samen met Lifetri omdat Lifetri net als ons kwaliteit op maat kunnen leveren. En luisteren en kunnen voorzien in de wensen van de mensen. Het is belangrijk dat de mensen kunnen rekenen op ons in een moeilijke en verdrietige periode en gerust kunnen zijn in een goede op maat verzorgde verzekering.

  • Uitvaartverzorging Quataert
  • Uitvaartverzorging Quataert
  • Uitvaartverzorging Quataert
  • Uitvaartverzorging Quataert