Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging De Drechtstreek

Over

Over Drechtstreek Uitvaartonderneming

Na een melding van overlijden zal door Drechtstreek Uitvaartonderneming een afspraak worden gemaakt om te komen tot de regeling van de uitvaart.

In dit gesprek zal worden besproken wat de wensen zijn en op welke wijze vorm gegeven moet worden aan de uitvaart, hierin zullen zij er naar streven - zoveel als mogelijk en wettelijk is toegestaan - aan de wensen tegemoet te komen. Drechtstreek Uitvaartonderneming huldigt het principe dat u in geen geval voor een financiële verassing mag komen te staan. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een uitvaart op maat aan met een eerlijk advies en een heldere kostenbegroting van de uitvaart.

Het uitvaartcentrum in Sliedrecht biedt condoleanceruimtes en een kerkzaal voor 200 personen, uit te breiden naar 400 personen. Er zijn familiekamers beschikbaar. Nabestaanden kunnen hier dag en nacht terecht om ongestoord afscheid te nemen van hun dierbare.

Een rechtstreekse uitzending van de rouwdienst via kerktelefoon of internetzender is mogelijk. Drechtstreek Uitvaartonderneming staat erom bekend dat zij op een heldere manier afspraken maken met hun cliënten en dat is compliment. Het grootste compliment is de dank van nabestaanden als een uitvaart geheel naar wens is verlopen.

Drechtstreek Uitvaartonderneming werkt met 16 vaste medewerkers en daarnaast vele parttimers. We zijn actief in de gehele Drechtstreek, dus Sliedrecht, Papendrecht, Zwjndrecht en Dordrecht

Historie

Het is inmiddels bijna 18 jaar geleden dat “De Drechtstreek” verhuisde van de Middeldiepstraat naar het toenmalige zwembad aan de Jan Steenstraat.

Het zwembad is toen in een jaar tijd verbouwd van zwembad naar uitvaartcentrum. Inmiddels is de uitstraling van het uitvaartcentrum inclusief het gehele vooraanzicht en de entree geheel gemoderniseerd. Verder voldoen nu ook de condoleanceruimtes en kantoor aan de eisen van deze tijd.

Keurmerk

Om de kwaliteit van uitvaartverzorging te waarborgen is De Drechtstreek Uitvaartonderneming aangesloten bij de Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging (NKU). In 2009 werd, na uitgebreide audits door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU), aan De Drechtstreek het Keurmerk Uitvaartzorg toegekend. Aan het keurmerk zijn hoge kwaliteitseisen verbonden.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Waarom Lifetri

Lifetri biedt als enige in Nederland een uitvaartverzekering aangepast naar de wensen van de verzekerde en past deze jaarlijks aan het dan geldig prijsniveau aan.

  • Het team van Uitvaartverzorging De Drechtstreek
  • uitvaartcentrum Uitvaartverzorging De Drechtstreek
  • uitvaartcentrum Uitvaartverzorging De Drechtstreek
  • Uitvaartverzorging De Drechtstreek
  • Uitvaartverzorging De Drechtstreek
  • Uitvaartverzorging De Drechtstreek
  • Uitvaartverzorging De Drechtstreek
  • Uitvaartverzorging De Drechtstreek