Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging A. Kuis

Over

Over Uitvaartverzorging Kuis

Vanaf 1953 is Uitvaartverzorging Kuis een begrip in Sint-Oedenrode en omgeving. Wij verzorgen uitvaarten geheel naar de wens van nabestaanden in Sint-Oedenrode, Son en Breugel en omliggende dorpen.

In Sint-Oedenrode en Son en Breugel beschikken wij over een eigen rouwcentrum.

Bij Uitvaartverzorging Kuis hebt u bijvoorbeeld een grote keuze uit rouwkaarten, gedachteniskaartjes, kisten en bloemen. Natuurlijk verzorgen wij ook alle eigen ontwerpen. Wij hebben zelf een kantoor in Sint-Oedenrode met daarnaast een eigen rouwcentrum waarin u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare en waar we voor de consumpties na de begrafenis/crematie kunnen zorgen. Behalve de uitvaart verzorgen wij ook alle wensen, die na een uitvaart kunnen ontstaan. Wij adviseren en verzorgen voor u de bedankkaartjes, as-sieraden, grafstenen, urnen enz. enz.

Wij verzorgen uitvaarten voor alle mensen. Religie, herkomst, wel of geen uitvaartverzekering, voor ons is het geen probleem. Wij zullen steeds proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Onze kracht herkennen wij in het feit dat we er steeds naar streven dat slechts 1 persoon binnen onze uitvaartverzorging uw contactpersoon is.

Wij doen er alles aan om vooral open en duidelijk te zijn voor de nabestaanden. De kosten moeten vooraf helder zijn dus zorgen wij altijd voor een begroting. Onze grote kracht is het vooraf bespreken van uitvaarten met mensen die weten dat ze gaan sterven of alles geregeld willen hebben voordat ze gaan sterven. Wij hebben een speciaal wensenboekje waarin alle wensen opgeschreven kunnen worden zodat het voor de nabestaanden een stuk makkelijker wordt om alles te regelen.

Uitvaartverzorging A. Kuis

Medewerkers

Eigenaar Antwan Kuis werkt zelf mee binnen de uitvaartverzorging en verzorgt dus ook zelf uitvaarten. Daarbij wordt hij bijgestaan door 1 uitvaartleider, 2 uitvaartleidsters en 2 dames op kantoor. Ons verdere personeel zoals dragers, serveersters en chauffeurs werken allemaal op oproepbasis.

Wij verzorgen jaarlijks zo'n 180 uitvaarten in Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Liempde, Gemonde, Schijndel, Lieshout en op verzoek ook verder buiten ons rayon. Als het de wens is om de overledene elders in Nederland te cremeren of begraven is dat voor ons geen probleem.

Samenwerking Lifetri

Als iemand te kennen geeft een verzekering te willen dan verwijzen wij naar Lifetri omdat we de ervaring hebben dat deze verzekeringsmaatschappij een eerlijk product levert.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Het team van Uitvaartverzorging A. Kuis
  • Uitvaartverzorging A. Kuis
  • Uitvaartverzorging A. Kuis