Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Willems

Over

Over Willems Uitvaartverzorging

“Het is vooral vanuit onze passie dat wij dit werk doen”. Uitvaartverzorging Willems heeft het karakter van een kleine zelfstandige onderneming waar vakkundige mensen werken.

Elke uitvaart is voor ons heel speciaal. Juist daar zit onze kracht.

Wij verzorgen uitvaarten van A tot Z, dus van wilsbeschikking tot aan de nazorg en alles daartussen in. Natuurlijk zijn alle uitvaartgerelateerde producten zoals opbaarplanken, sieraden en urnen door ons te verzorgen. Wij onderscheiden ons door onze betrokkenheid en aandacht voor elk detail. Dat zijn onze voorwaarden om een mooi en waardig afscheid te realiseren. Een uitvaartplechtigheid die volgens afspraak verloopt.

Inmiddels hebben we vier uitvaartleiders, twee administratief medewerkers, en 15 gastdames- en heren, chauffeurs en verzorgers. Gezamenlijk verzorgen wij 200 uitvaarten per jaar, waarvan ongeveer 50 % begraven en 50 % cremeren. Natuurbegraafplaats Bergerbos is hierbij onze ‘thuishaven’. Willems is actief in Roerdalen en Roermond in Midden-Limburg en Vught/’s-Hertogenbosch in Noord-Brabant.

Wij zijn in het bezit van het SKU keurmerk en lid van de BGNU. Hierdoor hebben nabestaanden een zekerheid van een kwalitatief goed georganiseerde uitvaart waarbij transparantie en betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Uitvaartverzorging Willems

Historie

Uitvaartverzorging Willems werd in 1974 opgericht door Sjra Willems. In 1994 heeft hij in St. Odilënberg een uitvaartcentrum laten bouwen op een unieke locatie in de bosrijke omgeving naast Natuurbegraafplaats Bergerbos.
In 2008 is Uitvaartverzorging Willems overgenomen door Geert-Jan van der Steen. Van der Steen heeft de faciliteiten uitgebreid met de aanschaf van het voormalig gereformeerde kerkje, aan de Kapellerlaan in Roermond. Deze mooie kerk is uitermate geschikt voor afscheidsdiensten in een unieke en intieme sfeer. In 2010 is Willems uitgebreid met een vestiging in Vught met de naam Van der Steen Uitvaartverzorging. Thans heeft dochter intrede gedaan waardoor continuïteit gewaarborgd is.

Uitvaartverzekeringen

Naast het verzorgen van uitvaarten is er ook de financiële kant. Dit moet goed geregeld zijn middels een verzekering die weet wat er verzekerd hoort te zijn zodat nabestaanden niet voor onverwachte financiële problemen komt te staan. Lifetri dus.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Begrafenis en crematieverzorging Willems
  • Begrafenis en crematieverzorging Willems
  • Begrafenis en crematieverzorging Willems
  • Begrafenis en crematieverzorging Willems