Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Over ons

Kitty Dekkers werkt onder de naam Jade Uitvaart. Ik verzorg de uitvaart naar de wens van de overledene met ruimte voor inbreng door de nabestaanden. De mensen met wie ik samenwerk delen met mij het principe dat de details bij elke uitvaart het waard zijn om met zorg en aandacht te worden uitgevoerd.

Vanaf 2012 verzorgen we uitvaarten in het Westland en daarbuiten. Ieder leven is uniek, dus mag de uitvaart dat ook zijn. Samen geven we invulling aan het afscheid, zodat de keuzes bewust gemaakt kunnen worden. Want als je terug kunt kijken op een warm en persoonlijk afscheid, helpt dit je om door de eerste moeilijke periode heen te komen.

logo jade uitvaart

Dienstverlening

Het vooraf regelen van een afscheid geeft rust en troost aan hen die achterblijven. De vragen en wensen nemen we samen door en we helpen je om een aantal zaken eens rustig op een rijtje te zetten. Voor degenen die achterblijven is het fijn te weten wat de wensen voor het afscheid zijn. Lifetri kan je op financieel gebied zorg uit handen nemen. Na een overlijden kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Het is goed te weten dat je op onze betrokkenheid en ervaring kan rekenen. Wij helpen je graag met het zetten van de juiste stappen.

Wij begeleiden je om invulling te geven aan het afscheid. Niet alles hoeft op één dag te worden beslist. Waar meer tijd voor nodig is, dáár nemen we ook meer tijd voor. De wensen van de overledene worden gerespecteerd en tevens geven we ruimte aan de eigen inbreng van de nabestaanden.

Jade Uitvaart verzorgt een begrafenis of crematie in het Westland; ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, De Lier, Monster, Ter Heijde, Kwintsheul, Wateringen, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, Den Hoorn en omgeving

Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit Keurmerk biedt bescherming aan de consument. Dit betekent dus dat wanneer je een uitvaart laat verzorgen door Jade Uitvaart, je verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening.