Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartonderneming Timmers

Over

Over Uitvaartonderneming Timmers

Na een melding van overlijden zal door Timmers Uitvaartonderneming een afspraak worden gemaakt om te komen tot de regeling van de uitvaart.

In dit gesprek zal worden besproken wat de wensen zijn en op welke wijze vorm gegeven moet worden aan de uitvaart, hierin zullen zij er naar streven - zoveel als mogelijk en wettelijk is toegestaan - aan de wensen tegemoet te komen. Timmers Uitvaartonderneming huldigt het principe dat u in geen geval voor een financiële verassing mag komen te staan. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een uitvaart op maat aan met een eerlijk advies en een heldere kostenbegroting van de uitvaart.

Het uitvaartcentrum in Ridderkerk biedt familiekamers. Nabestaanden kunnen hier dag en nacht terecht om ongestoord afscheid te nemen van hun dierbare. Tevens is op deze locatie een showroom voor o.a. stenen grafmonumenten, urnen, sierraden en andere vormen van aandenken. Voor de afscheidsdiensten wordt gebruik gemaakt van Rouwcentrum Vredehof bij de begraafplaats aan de Lagendijk. Een rouwauto die qua uitstraling past bij de persoonlijkheid en levensstijl van de overledene is voor veel mensen van belang. Timmers Uitvaart-onderneming beschikt over eigen rouw- en volgwagens om die keuze voor u mogelijk te maken. De uitvaartonderneming heeft een moderne drukkerij, speciaal voor het vervaardigen van rouwdrukwerk, in eigen beheer. De familie heeft de mogelijkheid om vooraf een proefdruk te zien, zodat deze gecontroleerd kan op worden op eventuele fouten.

Tevredenheid

Een rechtstreekse uitzending van de rouwdienst via kerktelefoon of internetzender is mogelijk. Timmers Uitvaartonderneming staat erom bekend dat zij op een heldere manier afspraken maken met hun cliënten en dat is compliment. Het grootste compliment is de dank van nabestaanden als een uitvaart geheel naar wens is verlopen.

Keurmerken

Om de kwaliteit van uitvaartverzorging te waarborgen is De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming aangesloten bij de Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging (NKU). In 2009 werd, na uitgebreide audits door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU), aan De Drechtstreek & Timmers het Keurmerk Uitvaartzorg toegekend. Aan het keurmerk zijn hoge kwaliteitseisen verbonden.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Rouwcentrum van Uitvaartonderneming Timmers in Ridderkerk
  • Ontvangstruimte in Ridderkerk
  • Showruimte van gedenkstenen
  • Rouwauto van Uitvaartonderneming Timmers