Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartzorg Sjaardema

Over

Een uitvaart is bij Uitvaartzorg Sjaardema in goede handen. Edwert Sjaardema en Roos Brugman nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de vaak emotionele en hectische dagen na het overlijden van uw dierbare.

Over Uitvaartzorg Sjaardema

Uitvaartzorg Sjaardema bestaat sinds 2006. Na vier jaar is Roos Brugman bij de onderneming gaan werken. In 2011 is Uitvaartzorg Zeewolde aangekocht, en het werkgebied uitgebreid met Zeewolde en Amersfoort.

Uitvaartzorg Sjaardema is een full-service uitvaartonderneming en is 24 uur per dag persoonlijk bereikbaar. Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Bespreking met de nabestaanden
  • Uitvoering, planning en organisatie van de uitvaartplechtigheid
  • Verzorging van de wettelijke formaliteiten
  • Verzorging van de aangifte van overlijden en de administratieve afhandeling.


Wij verzorgen begrafenissen en crematies. De verzorging van de overledene, de controles en rouwbezoeken worden door ons gedaan. Andere specialistische onderdelen van de uitvaart zoals rouwfotografie, catering en rouwvervoer besteden wij uit. Hiervoor werken wij samen met lokale, deskundige partners. Zes weken na de uitvaart neemt onze nazorgconsulente contact op.

Edwert Sjaardema is het eerste contact met de familie. Hij gaat naar de familie toe om de uitvaart te regelen, doet de controles en is de uitvaartleider tijdens de plechtigheid. Roos Brugman regelt allerlei zaken achter de schermen zoals het rouwdrukwerk en de administratie. Tevens is zij aanwezig tijdens de plechtigheid ter ondersteuning.

Uitvaartzorg Sjaardema verzorgt 40 tot 50 uitvaarten per jaar. In het werkgebied wordt nauw samengewerkt met lokale partijen. Daardoor kunnen wij goed inspelen op de behoefte van de familie.

Geschiedenis

Edwert Sjaardema is al 18 jaar uitvaartleider. In deze jaren heeft hij in het hele land een grote diversiteit aan uitvaarten begeleid. Van jong tot oud, kerkelijk of niet-kerkelijk, culturele of speciale wensen; Edwert is in staat om aan elke wens gehoor te geven. Hij is toegankelijk, betrouwbaar, en vooral inlevend. Al deze kwaliteiten maken dat dat de reden is waarom families voor Uitvaartzorg Sjaardema kiezen.

Ons werkgebied ligt binnen de driehoek Putten-Amersfoort-Zeewolde. Maar ook buiten dit gebied kunnen wij voor u de uitvaart verzorgen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Ervaring met Lifetri

Bij Lifetri krijgt u altijd een uitvaartverzekering op maat. Zij gaan uit van de wens van de klant. Ook bij Uitvaartzorg Sjaardema krijgt u een uitvaart op maat. Daarom is de samenwerking met Lifetri voor ons een goede keuze. Omdat uw wens centraal staat.