Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Vlinder Uitvaartverzorging

Over

Over Vlinder Uitvaartverzorging

Ons streven is om met de familie samen vorm en inhoud aan een uitvaart te geven op basis van vertrouwen en persoonlijk contact.

Het team van 5 personen probeert op een persoonlijke en integere manier te werken, ook voor de kleinere budgetten. We kunnen alle activiteiten rond een overlijden regelen voor de nabestaanden; verzorgen van de overledene, vervoer, kisten, rouwdrukwerk, kortom de totale verzorging van een uitvaart. We verzorgen jaarlijks zo'n 70 uitvaarten in provincies Groningen en Drenthe met name in de stad Groningen, Haren, Roden, Peize, Leek en Tolbert.

 

Vlinder Uitvaartverzorging

Ervaring

12 jaar geleden heeft Caroline de Widt zich gevestigd als zelfstandige uitvaartonderneming. Na bij diverse grotere ondernemingen werkervaring te hebben opgedaan werd zij zich ervan bewust dat haar manier van werken niet in een grote organisatie past. Daarom heeft zij haar eigen visie op de uitvaartverzorging ontwikkeld en de zorg voor nabestaanden in het bijzonder.

Wereldlichtjesdag

Op de tweede zondag in december organiseert Vlinder uitvaartverzorging in Leek Wereldlichtjesdag. Dit is een wereldwijd gebeuren waarop alle overleden kinderen worden herdacht.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Ervaring met Lifetri

Lifetri is een uitvaartverzekeraar die de mensen vrij in hun keuzes laat. Men is niet gebonden aan een  uitvaartonderneming en men wordt niet gekort op de  uitbetaling als er een andere keuze wordt gemaakt.

  • Caroline de Widt - Kleiner van Vlinder Uitvaartverzorging