Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Janssen

Over

Over Janssen uitvaartverzorging

Janssen uitvaartverzorging is een kleine zelfstandige uitvaartonderneming gevestigd in Panningen. Zij treden ook op als beheerder van Rouwcentrum 'Panningen', aan de Schout van Merwijckstraat  in Panningen

Janssen uitvaartverzorging verzorgt de gehele uitvaart. Met eigen rouwvervoer. Drukwerk wordt uitbesteed aan grafische bedrijven waar dezelfde hoge kwaliteitsnormen gelden.  Nazorg wordt namens ons door mevrouw mr. Noortje Rutten van  Consendo, professionele steun en toeverlaat gegeven. Thanatopraxie wordt door de ervaren thanatopracteurs van CMO voor ons gedaan.

Janssen uitvaartverzorging verzorgt circa 90 uitvaarten per jaar, voornamelijk in de gemeente Peel en Maas en omgeving. Naast Henk Janssen als eigenaar/uitvaartverzorger zijn er 10 medewerk(st)ers werkzaam als chauffeur, drager, medewerker rouwcentrum.

Uitvaartverzorging Janssen

Geschiedenis

Na het behalen van zijn vakdiploma in 1989 is Henk Janssen in 1993 gestart met Janssen uitvaartverzorging. Nog steeds worden alle uitvaarten daar hem persoonlijk begeleid, met ondersteuning van inmiddels 10 medewerkers die als chauffeur, drager, of gastdame in het rouwcentrum werkzaam zijn.

Samenwerking Lifetri

Lifetri is een uitvaartverzekeraar die het zelfde uitgangspunt als Janssen uitvaartverzorging heeft. Een dienst leveren met een hoge kwaliteit voor een goede prijs. Met de uitvaartverzekering van Lifetri komen nabestaanden niet voor financiële verrassingen achteraf te staan doordat jaarlijks de kosten van de uitvaart in de regio bekend zijn en zo de verzekering aangepast kan worden aan de wensen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri