Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartvereniging Draagt Elkanders Lasten

Over

Draagt Elkanders Lasten

De vereniging heeft als doelstelling het zo goed mogelijk verzorgen van een uitvaart tegen zo laag mogelijke kosten en met respect voor een ieders verschillende waarde en/of overtuigingen en ruimte voor wensen.

Zoals de naam 'Draagt Elkanders Lasten' al aangeeft proberen we elkaar zo goed mogelijk te helpen rondom een uitvaart. Deze hulp wordt meestal verzorgd door dorpsgenoten en bekenden.
Uitvaartvereniging Draagt Elkanders Lasten

Uitvaartvereniging in Opperdoes

De uitvaartvereniging "Draagt Elkanders Lasten" is opgericht op 1 januari 1931. De vereniging is lid van de Federatie van Onderlinge Uitvaartverenigingen in Noord Holland. De vereniging werkt zonder een winstoogmerk en is voornamelijk actief in de gemeente Medemblik. Het bestuur bestaat uit 7 personen waarbij de uitvaartverzorging in handen is van uitvaartleidsters Mevrouw Gerda Bekema en Mevrouw Jolanda de Jong.

In Opperdoes heeft de vereniging de beschikking over een nette aula, maar ook over goede middelen voor een thuis opbaring. Via de vaste uitvaartverzorgers Gerda Bekema en Jolanda de Jong worden alle zaken rondom een uitvaart naar wens geregeld.

Goede relatie

Via de Federatie NH bestaat er een samenwerkingsverband waar de vereniging zich geheel in kan vinden. Immers verzekerde leden hebben geen zorgen over de kosten van de uitvaart.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Begraafplaats Opperdoes
  • Urnenmuur op de begraafplaats in Opperdoes