Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Kievit B.V.

Over

Over Uitvaartverzorging Kievit

Kievit verzorgd uitvaarten in de ruimste zin van het woord met alles wat er bij komt kijken, de ervaren medewerkers zijn deskundig en bekend met de wettelijke mogelijkheden en plaatselijke gebruiken zodat ze, wanneer nodig, op de juiste manier de nabestaanden kunnen adviseren.

Wij leveren alle producten en diensten die bij een uitvaart nodig zijn. Of het nu gaat om kisten vanuit onze eigen voorraad, rouwbrieven(ook met eigen kleuren afbeelding) uit onze eigen drukkerij, urnen, gedenktekens of assieraden, overbrengen binnen Nederland, maar ook van en naar het buitenland. Het verzorgen van overledenen, maar ook een thanatopraxie behandeling wordt door onze eigen medewerker verzorgd.

Uitvaartverzorging Kievit onderscheidt zich door ervaring, professionaliteit, betrokkenheid en snelheid waarmee we altijd mensen beschikbaar hebben voor het regelen en / of verzorgen. Daarnaast kunnen we indien gewenst alle zorg uit handen nemen en de nabestaanden begeleiden bij hun keuzes.

Binnen Uitvaartverzorging Kievit zijn een aantal mensen werkzaam waarvan 1 voorde administratie, 5 fulltime- en 1 parttime uitvaartleider, 2 fulltime chauffeurs, waarvan 1 ook thanatopractuer is, zij worden ondersteun door een groep van ca. 15 oproepkrachten die helpen bij aula diensten, koffie serveren, overledene verzorging en rouwvervoer

Wij verzorgen een meer dan 350 uitvaarten per jaar waarvan het bij meer dan de helft crematies betreft, echter zien we lokaal wel grote verschillen in deze verhoudingen op Goeree-Overflakkee ligt het percentage crematie aanmerkelijk lager.

Uitvaartverzorging Kievit B.V.

Historie

Uitvaartverzorging Kievit is begonnen op 1 februari 1967 in Melissant. Van daaruit werden de eerste uitvaarten verzorgd en heeft het werkgebied zich over een groot deel van Goeree-Overflakkee uitgestrekt. Na een samenwerking zijn we vanaf 1982 ook zelfstandig op Voorne-Putten werkzaam. In 1999 is de aula op de begraafplaats in Hellevoetsluis aan gekocht, die na een ingrijpende verbouwing in 2002 is heropend. In 1995 is het kantoor verhuisd naar de huidige locatie in Oostvoorne.

Werkgebied

Voorne-Putten:
Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, vierpolders, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven en Hekelingen

Goeree-Overflakkee:
Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Goedereede-Havenhoofd, Melissant, Dirksland, Herkingen, Middelharnis, Sommelsdijk

Vanuit de kern gebieden hebben we ook uitloop naar de plaatsen er omheen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Samenwerking

Wij werken samen met Lifetri omdat zij als een van de weinigen geïnteresseerd en bekend zijn met de lokale waardoor er opmaat gewerkt kan worden zonder verrassingen achteraf

  • Uitvaartverzorging Kievit B.V.
  • Uitvaartverzorging Kievit B.V.
  • Uitvaartverzorging Kievit B.V.
  • Uitvaartverzorging Kievit B.V.