Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartzorg De Vlieger

Over

Over Uitvaartzorg de Vlieger

Uitvaartzorg de Vlieger verzorgt al meer dan 30 jaar uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken.

Wij staan u terzijde bij het verwerken van het verlies van een dierbare en maken ruimte om te praten over de invulling van een uitvaart. Wij zetten ons volledig in om u nu of in de toekomst bij te staan bij het verlies van een dierbare. De volledige uitvaart en alles wat daarbij komt kijken nemen we daarbij voor onze rekening. Zo heeft u daar geen omkijken naar en kunt u erop vertrouwen dat alles goed en naar uw wens is geregeld.

Bij Uitvaartzorg De Vlieger staat kwaliteit en oprechte aandacht centraal. De tijd rondom het overlijden van een dierbare is al moeilijk genoeg. Wij doen er alles aan u zoveel mogelijk uit handen te nemen en de uitvaart naar uw wens te laten verlopen.

Sinds 15 mei 2009 beschikken wij als eerste in Zeeland over het Keurmerk Uitvaartzorg van de stichting SKU.

Uitvaartzorg De Vlieger

Medewerkers en geschiedenis

Bij Uitvaartzorg De Vlieger is Jaco Steijn onze uitvaartleider. Hij is het eerste aanspreekpunt. Hij wordt geassisteerd door een tweetal vrouwelijke collega’s die de uitvoerende taken voor hun rekening nemen. Tevens is er een chauffeur voor de rouwauto’s in dienst en beschikken wij over een eigen, vaste club van dragers. Voor hen behoort ook het dragen van de kist op de schouder tot de mogelijkheid.

Uitvaartzorg de Vlieger is ontstaan door overname van begrafenisonderneming Schoonaard door Jan de Vlieger. De 32 jaar ervaring van de heer Schoonaard was voor Jan de Vlieger van zeer grote waarde. Door eveneens een personeelsovername komt deze kennis nog dagelijks van pas. Na het overlijden van Jan de Vlieger in 2010 heeft zijn zoon Peter de Vlieger het bedrijf voortgezet.

Uitvaartverzekeringen

Wij werken samen met Lifetri daar hun heldere en transparante communicatie aansluit bij onze visie. 
Verzekeringen van Lifetri worden gebaseerd op de persoonlijke wensen van de nabestaande of overledene. Hierdoor kunnen wij de uitvaart uitvoeren zoals de familie dit wil zonder dat er onverwachts extra kosten worden gemaakt.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Uitvaartzorg De Vlieger
  • Uitvaartzorg De Vlieger
  • Uitvaartzorg De Vlieger