Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Beenakkers Uitvaartbegeleiding en Uitvaartverzorging

Over

Beenakkers Uitvaartbegeleiding en Uitvaartverzorging

Een goede uitvaart is de spiegel van iemands leven! Thecla en Hans Beenakkers kunnen u bijstaan in deze emotionele zware tijd.

Samen met u zorgen wij ervoor dat het een mooi afscheid wordt, waarbij aandacht is voor uw persoonlijke wensen, want ieder afscheid is uniek.

We zijn een klein en persoonlijk bedrijf. Een fraai eigen Afscheidscentrum met de sfeer van een huiskamer; een 24-uurs ruimte waar je dag en nacht bij de overledene kunt zijn, koffie kunt zetten en een muziekje kunt draaien. Ook hebben wij het Keurmerk voor de Uitvaartzorg. Wij hoeven alleen nog auto’s en de dragers in te huren. Alles regelen en uitvoeren doen we samen, dus maar twee aanspreekpunten en dat is voor de nabestaanden wel zo rustgevend.

Historie

In januari 2007 zijn we gestart. Bij het wonen hadden we ook kantoor gevestigd aan de Alsemhof 70.Vanaf 31 augustus 2013 zijn we gevestigd in ons nieuwe pand aan de Bredaseweg 24 te Oosterhout. We noemen het ook een ‘Ruimte voor Afscheid in het Centrum’. De overledene staat centraal en het is in het centrum”.

Dienstverlening

Beenakkers Uitvaartverzorging is werkzaam in Oosterhout en de regio’s Breda en Tilburg. Thecla is het aanspreekpunt waar het om de emoties gaat. Hans voor de zakelijke aspecten bij een uitvaart. Annemarie regelt het verzorgen van de overledene. Samen regelen we gemiddeld 1 uitvaart per week, waarvan 65% een crematie is.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Samenwerking

Sinds 2012 heeft Beenakkers Uitvaartbegeleiding en –verzorging een prettige samenwerking met Lifetri Uitvaartverzekeringen. Wij zijn blij met Lifetri als partner. De werkwijze van Lifetri, waarbij alle klanten op maat verzekerd kunnen worden, is een prima keuze. Klanten weten waar ze aan toe zijn en nabestaanden worden achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

  • Thecla en Hans Beenakkers
  • Het afscheidscentrum van Beenakkers Uitvaartbegeleiding en Uitvaartverzorging
  • 24 uurs kamers in het afscheidscentrum van Beenakkers Uitvaartverzorging
  • Beenakkers Uitvaartbegeleiding en Uitvaartverzorging
  • Beenakkers Uitvaartbegeleiding en Uitvaartverzorging