Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Mijnhart Uitvaartverzorging

Over

Mijnhart Uitvaartverzorging

Bij Mijnhart Uitvaartverzorging staan kwaliteit, service en het volgen van persoonlijke wensen hoog in het vaandel.

Uitvaartverzorging is een zaak van ruimte geven en deskundig optreden. Tijdens het hele traject, vóór, tijdens en ná de uitvaart, hebben nabestaanden te maken met dezelfde uitvaartleider, hun vast aanspreekpunt. Vragen zijn bij hem/haar in toegewijde handen. De uitvaartleider luistert, adviseert en voert uit. Hij/zij verricht formaliteiten, maakt afspraken en is volledig bekend met de mogelijkheden. Mijnhart Uitvaartverzorging is werkzaam in Oosterbeek, Arnhem, Wageningen, Heteren en omstreken.

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden en is het heel gewoon om een uitvaart een zeer persoonlijk karakter te geven. Bij Mijnhart Uitvaartverzorging is er uitgebreide keus waar het betreft rouwvervoer, soort kist of het rouwdrukwerk.Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Mijnhart Uitvaartverzorging

Keurmerk Uitvaartzorg

In maart 2007 heeft Mijnhart Uitvaartverzorging als één van de eerste bedrijven in Nederland het Keurmerk Uitvaartzorg gekregen. Op 8 maart 2010 hebben zij opnieuw voor drie jaar het keurmerk ontvangen. Het keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van dienstverlening in de branche op een hoog niveau te houden. Omdat wij het hoogste kwaliteitsniveau bieden is dat een streven waar wij ons graag bij aansluiten. www.keurmerkuitvaartzorg.eu

Historie

De geschiedenis van Mijnhart Uitvaartverzorging in Oosterbeek gaat terug tot 1911. In dat jaar richtten de vier Oosterbeekse heren Menkman, Van de Kamp, Van Heek en De Graaff de 'Nieuwe Oosterbeekse Begrafenis Onderneming' (N.O.B.O.) op, een dienstverlening waaraan grote behoefte bleek te zijn.

Toen H. van Heek jr. als opvolger van zijn vader, in 1950 plotseling overleed werd de hulp ingeroepen van Jan Mijnhart. In 1972 werd de naam Uitvaartverzorging Firma J. Mijnhart gekozen. Nu, 100 jaar na de oprichting, bepalen kennis en ervaring op het gebied van uitvaartverzorging de koers. De naamgeving van ons bedrijf is officieel gewijzigd in Mijnhart Uitvaartverzorging.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Codicil

Wanneer u uw uitvaart volgens persoonlijke wensen wilt laten uitvoeren, kunt u deze gegevens vastleggen in een codicil. Gebruik daarvoor onze uitgave 'Mijn persoonlijke wensen en aantekeningen'.

Uw gegevens en wensen worden vertrouwelijk behandeld. In het codicil kunt u ook de gegevens noteren van uw huisarts, notaris, executeur en degene die na uw overlijden beslissingen over uw uitvaart neemt.