Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Rina Uulders

Over

Over Uitvaartverzorging Rina Uulders

Wij zijn een uitvaartbedrijf die begrafenissen en crematies verzorgen in Ommen en omstreken.
Wij geven veel aandacht, liefde en respect aan elke uitvaart en bieden de familie en nabestaanden alle mogelijkheden om de door u gewenste manier afscheid te nemen van uw dierbare overledene.

Wij besteden veel aandacht aan elke uitvaart en gaan liefde vol om met de overledene en nabestaanden. En betrekken de familie zoveel mogelijk bij de laatste verzorging en geven de familie veel ruimte bij het regelen van de uitvaart. Ook na de uitvaart is er nazorg voor de nabestaanden.

Het team van Rina Uulders Uitvaartverzorging helpt u bij alle facetten rond de uitvaart. Verzorging van overledene evt. samen met de familie. Opbaring thuis of elders, begraven of cremeren, keuze kist of andere mogelijkheden, rouwvervoer, bloemen of accessoires, rouwdrukwerk, enz.

Uitvaartverzorging Rina Uulders

Werkgebied

Uitvaartverzorging Rina Uulders werkt in Ommen en omstreken o.a. Ommen, Dalfsen, Marienberg, Beerzeveld, Beerze, Lemele en Zwolle. We verzorgen zo'n 20 uitvaarten per jaar met een vast team van mensen. 1 uitvaartverzorgster, 1 chauffeur voor het rouwvervoer, 1 persoon voor assistentie.

Door dat wij kleinschalig zijn kunnen wij de prijzen laag houden en kunnen wij ook extra aandacht geven aan iedere uitvaart. Bij ons bent u geen nummer.

  • Uitvaartverzorging Rina Uulders