Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartvereniging Oldekerk-Niekerk en Omstreken

Over

Over Uitvaartvereniging Oldekerk-Niekerk en Omstreken

Uitvaartvereniging met meer dan 2000 leden zonder winstoogmerk. We hebben als doel het in goede banen leiden van een uitvaart voor leden.

De vereniging bestaat 105 jaar en bezit een eigen aula met de mogelijkheid om er een condoleance avond te houden en diensten tot 65 personen. Via onze uitvaartverzorgster Hanneke Boersema uit Zuidhorn regelen en verzorgen wij de uitvaart voor onze leden, zij regelt alle praktische zaken die nodig zijn bij de uitvaart.

Contributie

De vereniging heeft een lage contributie en een hoge uitkering en werkt zonder winstoogmerk. Contributie is € 17.50 per persoon en voor een gezin € 35 per jaar en de kinderen zijn tot 18 jaar gratis. Nieuwe leden mogen tot 45 jaar instappen en boven deze leeftijd moet men zich eenmalig inkopen, dit bedrag bepaalt de vereniging. De korting voor leden bedraagt bijna € 1200 per uitvaart.

Samenwerkting Lifetri

Wij vinden het nodig dat de leden ook goed verzekerd zijn als zij dat nodig vinden. Eens per 3-4 jaar doet Lifetri een ronde door de dorpen om leden voor de vereniging te werven.

 

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri