Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Klopper en Kramer

Over

Klopper & Kramer BV is een geheel onafhankelijke uitvaartverzorger die waar nodig en gewenst, samen met de nabestaanden, op een professionele - en op een persoonlijke wijze, hulp biedt bij het samenstellen en uitvoeren van een laatste afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van diegene die gestorven is.

Uitvaartverzorging Klopper en Kramer

De uitvaartonderneming van Nijmegen en wijde omtrek.

Sinds een aantal generaties is de naam Klopper & Kramer als de uitvaartonderneming van Nijmegen en wijde omtrek een begrip. Ook al kent Klopper & Kramer een rijke traditie, toch loopt zij voorop in vernieuwing en voortdurende aanpassing van de dienstverlening en het inspelen op de wensen van cliënten. Want als iets kenmerkend is voor deze tijd, dan is het wel het eigen karakter dat ieder mens aan zijn uitvaart kan en mag geven. Mensen kiezen bewust voor een uitvaart die aansluit bij hun eigen levensstijl, wensen en voorkeuren.

Rond de dood staan de gebeurtenissen in het teken van het afscheid. Voor degene die afscheid nemen is het belangrijk veel ruimte te krijgen voor eigen inbreng. Om dichterbij jezelf, de overledene en de anderen te kunnen zijn.

Persoonlijke aandacht

Klopper & Kramer verzorgt uitvaarten in nauwe samenspraak met de betrokkenen. We luisteren, reiken ideeën aan, stimuleren de eigen inbreng en ondersteunen bij de uitvoering daarvan. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk, vooral in de dagen tussen overlijden en de uitvaart. Onze ervaren uitvaartbegeleiders weten als geen ander wat een goed verzorgde uitvaart kan betekenen. Zij staan dag en nacht klaar om u daarbij te adviseren. Het is voor iedereen mogelijk om, ongeacht eventuele uitvaartverzekering, een beroep op ons te doen!

"Sinds 2008 zijn wij verhuist naar ons nieuwe uitvaartcentrum Villa Oud-Mariënboom. In deze monumentale villa hebben wij twee rouwkamers en ons kantoor. Hierdoor zijn wij nog beter in staat zijn om aan alle wensen te voldoen"

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Villa Oud Mariënboom
  • Het team van Uitvaartverzorging Klopper en Kramer
  • Suite bij Uitvaartverzorging Klopper en Kramer