Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Mea Vota Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging

Over Mea Vota

Mea Vota is een kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij verzorgen uitvaarten waar men ons nodig heeft in o.a. Amsterdam, Diemen, Amstelveen, ’t Gooi, Almere en Lelystad.

Werkwijze

Een klein en intiem afscheid of een groot ‘laatste feest’? Wij leveren maatwerk. U vraagt, wij draaien. Wij adviseren en helpen u de uitvaart vorm te geven waarbij we u zorg uit handen nemen. We hebben een breed netwerk tot uw beschikking om de uitvaart invulling te geven op het gebied van bijv. locaties, muziek, bloemist of cateraar en werken ook graag met contacten binnen de familie.

Persoonlijk

Met rust en aandacht voor ieders wensen. Voor, tijdens en na de uitvaart kunt u altijd op ons rekenen en heeft u één aanspreekpunt.  Wij zijn er voor u 24uur per dag. 

Transparant

Wij werken transparant. Alle kosten en facturen van derden rekenen wij 1 op 1 door aan u, wij rekenen nergens marges. Simpel en helder.

Flexibel

Wij zijn flexibel doordat wij niet gebonden zijn aan producten of diensten van derden. Wij helpen u invulling te geven en regelen tot in de puntjes alles wat er nodig is. Aan u is het te bepalen wat u uit handen geeft of liever zelf wilt doen.

Logo mea vota uitvaartverzorging
  • Het team van Mea Vota Uitvaartverzorging
  • Chris Beekman
Klantervaring

Referentie

"Een uitzonderlijk prettige, zorgzame en tegelijk professionele begeleiding tijdens de moeilijke dagen van het grote afscheid nemen. Niet op de voorgrond, maar met zachte hand en goede uitleg, de weg wijzend. Aan te bevelen voor een ieder die een voorkeur heeft voor de 'eigen'  route en liever geen 'standaard protocol' wenst."

Kinderen

Bijzonderheden

De Minirouwauto is een auto van Mea Vota, speciaal ontwikkeld voor een uitvaart van een baby of kind waarbij ouders of nabestaanden de mogelijkheid hebben zelf te rijden. De auto is zo aangepast dat ook het vervoer van een kist met volwassene bij een uitvaart mogelijk is.

Onder “Zacht Kinderuitvaarten” verzorgen Chris en Annefleur ook uitvaarten. Wilt u uw wensen bespreken, advies over voorbereiding of heeft u andere vragen? U kunt ons te allen tijde bereiken voor een gesprek.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Accepteren