Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging M.H. VAN DE VEN

Over

Uitvaartverzorging van de Ven is een klein familiebedrijf met veel gevoel voor de persoonlijke aandacht. Wij staan garant voor uitvaart die u geheel naar eigen wens in kunt vullen.

Als familie bedrijf staan wij ten allen tijden voor u klaar om deze zware last tijdens het overlijden van een dierbare zo dragelijk mogelijk te maken. Zowel voor begrafenissen als crematies door het gehele land en voor internationaal rouwtransport kunt u bij ons terecht.
Uitvaartverzorging M.H. VAN DE VEN

Historie

In 2010 hebben wij het uitvaartcentrum “Media Vita” aan de Westelijke Achterweg 3 in Middelharnis gekocht. Een roerige tijd van opbouw volgde, cursussen, verbouwplannen maken, alles werd gerealiseerd met eigen familie. Samen met vrouw, kinderen en vrienden hebben we eerst de inventaris aangepakt (stoelen, tafels, vloerbedekking, gordijnen etc.) en hebben we alles geverfd tot het gewenste resultaat was bereikt.

Inmiddels hebben we een eigen rouwauto gekocht voor optimale dienstverlening 24 uur per dag. Eind 2013 zal de verbouwing van het achterste gedeelte van het pand voltooid zijn waarna we als enige in de regio de beschikking zullen hebben over 3 familiekamers waar de nabestaande hun dierbare 24 uur per dag kunnen bezoeken. Tevens hebben we een ruimte waar alle bloemisten hun bloemen kunnen brengen op het tijdstip dat zij wensen.

Dienstverlening

Eerbied & zorg voor de overledene, tijd, warmte en medeleven voor de nabestaanden zijn sleutelwoorden in hun persoonlijke benadering.

Wij zijn er op gericht de uitvaart voor honderd procent naar tevredenheid van de nabestaanden uit te voeren. Dit door in de eerste plaats vlot, vakbekwaam en met gevoel te werken. Gemiddeld verzorgen we 50 – 60 uitvaarten per jaar. Wij kunnen u onder andere ondersteunen met de volgende diensten:

  • professionele begeleiding van de gehele uitvaart
  • contacten met stad/gemeente, de kranten, de crematoria en begraafplaatsen door het gehele land
  • ontwerp en drukwerk van rouwbrieven, herdenkingsprentjes, foto’s dankkaarten, ...
  • het plaatsen van grafstenen
  • het leveren van urnen

Nog voordat u een begin heeft kunnen maken met het verwerken van het verlies, moeten er tal van beslissingen worden genomen. Het opbaren van de overledene, het kiezen van een kist, het opstellen van een rouwbericht. Wij zijn er om u bij te staan in deze moeilijke periode. In overleg met u regelen wij de praktische zaken en nemen dat, in zoverre u dat wenst, van u over. Daarbij gaan we altijd uit van uw wensen en we zullen u graag op verschillende mogelijkheden wijzen, waar u wellicht zelf niet aan gedacht heeft.

Geen verrassingen

Uitvaartverzorging van de Ven huldigt het principe dat u in geen geval voor een financiële verassing mag komen te staan. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een uitvaart op maat aan met een eerlijk advies en een heldere kostenbegroting van de uitvaart.

In uw eigen woning kunnen voorzieningen worden getroffen om de overledene op te baren, u kunt ook gebruikmaken van onze familiekamers in ons uitvaartcentrum. Daar kunt u dag en nacht terecht om bij uw naaste te zijn. Ons uitvaartcentrum is er volledig op gericht om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen van uw dierbare.
Wij kunnen u terzijde staan in deze periode en doen er alles aan om te zorgen dat u op uw manier en volgens de wil van de overledene afscheid kunt nemen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaartverzekeringen

Sinds 2012 heeft Uitvaartverzorging van de Ven een prettige samenwerking met Lifetri Uitvaartverzekeringen. Uitvaartverzorging van de Ven is blij met Lifetri als partner. Van de Ven vindt de werkwijze van Lifetri, waarbij alle klanten op maat verzekerd kunnen worden, een prima keuze. Klanten weten waar ze aan toe zijn en nabestaanden worden achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

  • Uitvaartverzorging M.H. VAN DE VEN
  • Uitvaartverzorging M.H. VAN DE VEN