Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging H. Jobse

Over

Over Jobse Uitvaart

Onze organisatie neemt uitvaarten aan en voert deze uit. Maar naast dit proberen wij vooral een kennis- en informatiecentrum te zijn.

Mensen moeten zich vrij voelen om over alle zaken met betrekking tot overlijden contact met ons op te nemen. We verzorgen alle uitvaarten, bemiddelen in grafmonumenten en assierraden, en hebben een nazorgconsulent.

Uitvaartverzorging H. Jobse werkt vanuit een mensbeeld waarin ieder mens uniek is. Dat betekend dat uw wensen en vragen het belangrijkste zijn in het vormgeven van de uitvaart. Wij zien onze taak in het geven van adviezen. Het belangrijkste is dat de familie zelf de regie in handen heeft. Daarom werken wij, standaard, niet met pakketten maar gaan uit van de individuele behoeften van de mens.

 

Uitvaartverzorging H. Jobse

Historie

In 1982 is het bedrijf opgericht. In september 2011 heeft Herma Jobse het bedrijf overgenomen en zij heeft zich ten doel gesteld om samen met haar medewerkers uitvaartverzorging H. Jobse uit te bereiden en te professionaliseren.

Uitvaartverzorging H. Jobse is erg trots dat wij bijna alles in onze eigen organisatie kunnen realiseren. Veel expertise hebben wij, doordat er verschillende mensen bij ons werken, zelf in huis. Wij proberen op iedere vraag voor u een antwoord te vinden.

Uitvaart in Zeeland

Uitvaartverzorging H. Jobse is werkzaam in geheel Zeeland. Onze organisatie heeft een team van 7 vaste medewerkers waaronder, uitvaartverzorgers, administratieve ondersteuning. Daarnaast zijn er een 20 tal oproepkrachten waaronder, chauffeurs, gastvrouwen, dragers en verzorgsters.

Onze organisatie verzorgt ongeveer 350 uitvaarten per jaar. Onze organisatie stelt zich ten doel om zich dienstbaar te maken voor een ieder die beroep ons doet. Dit houdt in dat uitvaartverzorging H. Jobse kerkelijke, rand/kerkelijke maar ook niet kerkelijke uitvaarten verzorgt.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

 

Wilma van Willegen

Accountmanager bij Lifetri

Ervaring met Lifetri

Het is gebleken dat Lifetri een zeer betrouwbare partner is. Een partner die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De samenwerking is altijd uitstekend verlopen.