Skip to main content
Kind hand vasthouden

Snijders Uitvaartzorg

Over

Over Snijders

Wij zijn er als u afscheid moet nemen.

Wij organiseren samen met u een uitvaart waar u op een persoonlijke manier afscheid kunt nemen.

Afscheid nemen hoort bij het leven, moeilijk maar onvermijdelijk. Als een dierbare overlijdt is het belangrijk om op de juiste manier afscheid te kunnen nemen. Voor het moment zelf en zeker voor later. Want u kunt het nooit meer overdoen.
Sander Snijders (1998)

Onze uitvaartleiders kijken samen met u naar het mooiste en meest passende afscheid. We kijken niet naar wat kan en mag maar kijken naar wat u voor ogen heeft. U bent in goede handen.

Snijders Uitvaartzorg Maarssen

Uitvaart in Maarssen en omgeving

Uitvaartonderneming Snijders is werkzaam in Maarssen en direkte omgeving ( gemiddeld 20 km rondom Maarssen). Uiteraard verzorgen wij op speciaal verzoek de uitvaart elders. Wij werken met een team van uitvaartbegeleiders. Daarnaast is er een gastvrouw en een algemeen assistente werkzaam. Gezamelijk verzorgen wij gemiddeld tussen de 135 en 150 uitvaarten per jaar.

Afscheid in het kerkje

Kerk uit 1892

Wij zijn trots op ons sfeervolle en karakteristieke uitvaartcentrum. Dit is de plaats om op een persoonlijke manier afscheid te nemen. Uw dierbare bij ons te gast, op bezoek met familie, even alleen afscheid nemen. In het kerkje is heel veel mogelijk.

Het kerkje is er ook voor een condoleancebijeenkomst. We ontvangen uw familie, uw vrienden en andere gasten zoals u dat graag heeft. Voor ongeveer 75 gasten kunnen wij een afscheidsdienst organiseren. De invulling van de dienst geeft u zelf vorm. Natuurlijk gaan wij u daarbij zo goed mogelijk ondersteunen. De gekozen muziek, de foto’s, woorden, de sfeer en de persoonlijke aankleding maken deze bijeenkomsten uniek.

Het leven staat centraal

In de korte periode voor het afscheid moeten er veel moeilijke keuzes gemaakt worden. Graag helpen wij u om de juiste keuzes te maken. Ons team werkt met inzet van hun professionele en persoonlijke vaardigheden.

Wij weten te luisteren, te respecteren en te ondersteunen. In de visie van Snijders is het vooral belangrijk om rust te brengen in emotioneel moeilijke situaties en mensen stap voor stap te helpen met voorbereiding en uitvoering van de eigen uitvaart of die van hun naasten. We kijken naar wat u wilt, wat u het liefst zelf doet, hoe dat het beste kan en hoe we samen komen tot het afscheid dat het beste bij u past.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw vragen, voor als u kennis wilt maken, wensen heeft of een overlijden wilt melden.

"U verzekert alleen diensten die u nodig heeft waardoor u niet teveel premie betaalt"

Wilma van Willigen

Wilma van Willegen

Adviseur bij Lifetri

  • Het team van Snijders Uitvaartzorg Maarssen
  • Snijders Uitvaartzorg Maarssen
  • Snijders Uitvaartzorg Maarssen
  • Snijders Uitvaartzorg Maarssen
  • Snijders Uitvaartzorg Maarssen
  • Snijders Uitvaartzorg Maarssen
  • Snijders Uitvaartzorg Maarssen