Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Holterman

Over

Over Uitvaartverzorging Holterman

Uitvaartverzorging Holterman is al heel lang een vertrouwde naam in de regio. Deze goede naam danken we natuurlijk in eerste instantie aan onze medewerkers.

Zij zijn betrokken bij de nabestaanden, zowel in emotioneel als in organisatorisch opzicht. Al onze collega’s spelen daarin als hecht team een belangrijke rol, zowel gastdames, verzorgers, chauffeurs, dragers en uitvaartleiders. Het voert te ver om op deze pagina al onze medewerkers te vermelden, maar in ieder geval willen we onze uitvaartverzorgers aan u voorstellen. Zij zijn nu eenmaal het vaste aanspreekpunt voor de nabestaanden in de periode na een overlijden. Wij vinden dat belangrijk en vanzelfsprekend omdat de zorg rond een uitvaart niet alleen de plechtigheid betreft.

Uitvaartverzorging Holterman onderscheid zich door een wereldse visie binnen regionale aanpak; van informatie die wij u bij leven kunnen geven tot een persoonlijke en professionele nazorg. Wij hechten aan een persoonlijke aanpak, waarbij direct contact met onze klanten voorop staat. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u, als het enigszins mogelijk is, u direct de uitvaartverzorger aan de telefoon krijgt.

Al onze medewerkers zijn goed geschoold en ervaren in het uitvaartvak. Wij kunnen u de zorgen uit handen nemen, maar wij staan met dezelfde zorgvuldigheid aan de zijlijn bij alles wat u zelf wilt vormgeven. Uw wensen zijn voor ons de basis.

Ongeacht uw levensovertuiging kunt u bij ons aankloppen. Wij treden ieder mens met respect tegemoet en zorgen, samen met de naasten, voor een afscheid wat past bij de overledene. Door onze jarenlange ervaring binnen alle mogelijke kerkelijke gezindten en diverse culturen kunnen we zorgen dat de uitvaart aansluit bij uw wensen en tradities.

Als u niet aangesloten bent bij een kerkgemeenschap, dan verzorgen wij, in nauw contact met u, voor een passende en persoonlijke uitvaart, waarbij we met u zoeken naar de juiste woorden en rituelen.

Sinds ruim 30 jaar is Uitvaartverzorging Holterman actief in de gemeente Lochem en (ruime) omgeving. Begonnen als echt familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot een goed geoutilleerd uitvaartcentrum.

Het uitvaartcentrum aan de Larenseweg te Lochem is er helemaal op ingericht om nabestaanden de gelegenheid te geven in alle rust afscheid te nemen. Niet alleen tijdens een condoleancebezoek, maar ook in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

 • De aula is uitermate geschikt om een uitvaartdienst te houden.
 • Het komt steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, in plaats van op de begraafplaats of in het crematorium.
 • De ontvangkamer in het uitvaartcentrum wordt dan gebruikt om de familie te condoleren en met elkaar iets te drinken en/of te eten.
 • Op dit gebied is tegenwoordig bijna alles mogelijk, zowel in patisserie, broodjes, warme hapjes of een eenvoudige of uitgebreide high-tea. In overleg proberen wij aan al uw wensen te voldoen.

Als u vragen hebt of als u gewoon een indruk van het uitvaartcentrum wilt krijgen, dan mag u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen. Onze uitvaartverzorger, Toon van den Boogaard, woont naast het uitvaartcentrum, zodat u niet snel voor een dichte deur staat. Wij vinden het belangrijk dat u ons makkelijk kunt bereiken en op elk moment bij uw dierbare kunt zijn

Uiteraard beschikt Uitvaartverzorging Holterman ook over alle benodigdheden om een opbaring thuis mogelijk te maken. Ook kunnen wij het vervoer naar en van het buitenland voor u verzorgen.

Uitvaartverzorging Holterman

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat overwegend uit de provincies Gelderland en Overijssel. Vanuit de mooie centraal gelegen stad Lochem ligt het zwaartepunt van ons werkgebied in de gemeenten Lochem, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Zutphen, Voorst, Deventer, Rijssen-Holten en Hof van Twente. Uiteraard kunt u ook als u daarbuiten woont een beroep ons doen.

Medewerkers

Uitvaartverzorging Holterman heeft beschikking over vijf ervaren uitvaartleiders. Uw eerste aanspreekpunt is dhr. T. van den Boogaard. Als vestigingsmanager en beheerder van het uitvaartcentrum is hij vaak degene die u rechtstreeks aan de telefoon krijgt. Verder hebben we een fijn team van gastdames, chauffeurs en verzorgers, waarbij iedereen zich inspant om gezamenlijk een passend en waardevol afscheid te verzorgen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaartkosten verzekeren

Sinds vele jaren heeft Uitvaartverzorging Holterman een prettige en constructieve samenwerking met Lifetri Uitvaartverzekeringen. Wij zijn zeer tevreden met Lifetri als partner op verzekeringsgebied omdat de werkwijze van Lifetri aanspreekt. Mensen kunnen, geheel volgens hun wensen, volledig op maat verzekerd worden. Lifetri is een eerlijke verzekeraar, waardoor mensen weten waar ze precies aan toe zijn en worden nabestaanden achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

 • Uitvaartcentrum van Holterman
 • Uitvaartverzorging Holterman
 • Uitvaartverzorging Holterman
 • Uitvaartverzorging Holterman
 • Het team van Uitvaartverzorging Holterman
 • Het team van Uitvaartverzorging Holterman
 • Het team van Uitvaartverzorging Holterman
 • Het team van Uitvaartverzorging Holterman