Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenisvereniging St. Barbara

Over

Uitvaartverzorging St Barbara Lisse

St Barbara is een vereniging die veel aandacht besteedt aan het verzorgen van de uitvaart voor een ieder: voor leden en niet-leden, ongeacht religie en achtergrond.

Zij werken daarbij zonder winstoogmerk. Kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. De organisatie is groot genoeg om u een perfecte uitvoering te garanderen, maar klein genoeg om de persoonlijke betrokkenheid, zorg en aandacht te bieden die men bij een uitvaart verwacht.

Uitvaartzorg Bollenstreek is de naam waaronder de St. Barbara Lisse sinds 2012 haar diensten aanbiedt. De St. Barbara Lisse is een van de oudste begrafenisverenigingen in Nederland en bestaat ruim 110 jaar. Een vereniging met rond de 3000 leden, dus ook een van de grootste verenigingen in Lisse. Ontstaan uit solidariteit om familie, buren en plaatsgenoten bij te staan bij het verlies van een dierbare. Opgericht om voor iedereen een gepaste uitvaart te kunnen regelen voor een redelijke prijs.

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Naar een mooie plekje op de begraafplaats bij de Keukenhof? Denkt u aan statige stoet met meerdere zwarte rouwauto's of voelt u meer voor een laatste rit op een Harley met zijspan? Komt er een gezongen requiemmis in de kerk of heeft u meer gevoel voor crematorium Westerveld waarbij de (klein)kinderen in de dienst een belangrijke rol spelen. Is er koffie en cake na de dienst of sluiten wij het samenzijn of met een hapje en een drankje in uw favorieten horecagelegenheid? In alle rust en weloverwogen kunt u met de mensen van St. Barbara uw keuze doornemen.

Begrafenisvereniging St. Barbara

Werkgebied

Uitvaartzorg Bollenstreek verzorgt uitvaarten in de gemeenten Lisse, Hillegom, Teylingen, Noordwijkerhout, Haarlemmermeer en daarbuiten.

Uitvaartverzekering

Of het nu gaat om een eenvoudige of uitgebreide uitvaart een goede voorziening is onontbeerlijk. En Lifetri heeft hiervoor een duidelijk concept. Niet iedereen heeft het vermogen om zomaar de kosten van de uitvaart te kunnen betalen en dikwijls komt een overlijden ook nog onverwacht.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Dave van der Lans, Marjan Balkenende en Carlo van der Lans
  • 24-uurs rouwkamer
  • Aula uitvaartcentrum Lisse
  • Uitvaartcentrum