Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Oost Gelre Uitvaartverzorging

Over

Over Momentz

MomentZ Uitvaartverzorging wilt u graag begeleiden bij het regelen en organiseren van een uitvaart. Door een luisterend oor te bieden aan de nabestaande en het bieden van persoonlijke begeleiding, willen wij u helpen om samen tot een waardig en passend afscheid te komen van uw dierbare.

“Respect voor Traditie & Open voor Vernieuwing”
“Afscheid nemen met heel je hart”
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar 0544-378759

MomentZ Uitvaartverzorging biedt u naast een gehele verzorgde uitvaart naar uw wensen, ook de nazorg. Nazorg staat bij MomentZ Uitvaartverzorging hoog in het vaandel. Na de uitvaart begint voor de nabestaande vaak de moeilijkste periode. Het verwerken en het accepteren van het verlies van een dierbare en met het gevoel allen verder te moeten gaan, moet men verweven in het nieuwe leven. Deze nazorg krijgt u aangeboden, en wordt verzorgd door NUNAZORG die ons hier in ondersteund.

MomentZ Uitvaartverzorging onderscheidt zich door transparant te zijn. Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden inzicht hebben in welke mogelijkheden er allemaal zijn met betrekking tot het regelen van de uitvaart en wat de kosten hier van zijn. Wij kunnen heel veel regelen, maar soms zitten daar extra kosten aan. Als de nabestaanden dit weten kunnen ze alsnog beslissen of ze het doen. Wij vinden het heel belangrijk dan mensen zich realiseren dat sommige kosten vaak apart bijbetaald moet worden.

Oost Gelre Uitvaartverzorging

Werkgebied

Momentz Uitvaartverzorging werkt hoofdzakelijk in de regio Achterhoek: Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Groenlo maar ook in de kleine plaatsjes die bij deze gemeenten horen. Maar ook buiten deze gemeenten verzorgen wij de uitvaart, wij vinden het belangrijk dat de mensen zelf kunnen kiezen welke uitvaartverzorger zij willen hebben.

De mensen van Momentz

MomentZ Uitvaartverzorging wordt geleid door Rob Krabben uitvaartverzorger / leider en wordt hier in ondersteund door André Geerdink uitvaartverzorger/leider. Tevens beschikt MomentZ Uitvaartverzorging over een team voor overledenenverzorging, rouwvervoer en dragers.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Oost Gelre Uitvaartverzorging