Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartcentrum Valleilaan

Over

Uitvaartverzorging Valleilaan is al 20 jaar een vertrouwde naam in Leusden en omgeving op het gebied van uitvaartverzorging.

Bij Valleilaan werken een tiental mensen om de uitvaart volledig naar de wensen van de nabestaanden te verzorgen.
Uitvaartcentrum Valleilaan

Werkwijze

Uitvaartverzorging Valleilaan weet als geen ander dat de wensen met betrekking tot de uitvaart de laatste jaren flink zijn veranderd. De mensen willen graag, in tegenstelling tot vroeger, zelf bepalen hoe hun uitvaart eruit ziet. Echter, op één punt van de dienstverlening wil Valleilaan ‘ouderwets’ blijven; vanaf de oprichting van de onderneming stond persoonlijke aandacht voor de familie in onze dienstverlening centraal. Dat is iets wat Valleilaan altijd wil blijven nastreven. Nu en in de toekomst.

Samenwerking

Sinds 1990 heeft Valleilaan een prettige samenwerking met Lifetri Uitvaartverzekeringen. Uitvaartverzorging Valleilaan is blij met Lifetri als partner. Valleilaan vind de werkwijze van Lifetri, waarbij alle klanten op maat verzekerd kunnen worden, een prima keuze. Klanten weten waar ze aan toe zijn en nabestaanden worden achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaartbranche

De afgelopen tijd is er veel onrust geweest rondom het product uitvaartverzekeringen. Uitvaartverzorging Valleilaan is wat dat betreft blij met Lifetri als partner omdat de natura uitvaartverzekering van Lifetri transparant en eerlijk is. De klant kan zelf bepalen welke diensten meegenomen worden in het verzekeringspakket en betaald dus nooit voor zaken waar geen gebruik van wordt gemaakt.

  • Uitvaartcentrum Valleilaan in Leusden
  • Entree van Uitvaartcentrum Valleilaan
  • Grote zaal van het uitvaartcentrum
  • Kleine zaal van het uitvaartcentrum
  • Medewerkers van Uitvaartcentrum Valleilaan in Leusden