Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Janson & Bolland Uitvaartverzorging

Over

Over Janson & Bolland

Na een overlijden moeten er in een kort tijdsbestek veel zaken geregeld en besproken worden. Uitvaartverzorging Janson en Bolland helpt de nabestaanden bij het maken van keuzes door informatie, advies en steun te verlenen in deze periode van verdriet.

De persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden staan bij ons centraal. Ieder mens is immers verschillend en elke uitvaart is een persoonlijk afscheid.

Voor de opbaring van de overledene zijn meerdere mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een thuisopbaring of voor een opbaring in ons uitvaartcentrum. Ook is een combinatie mogelijk om de overledene de eerste dag of dagen thuis op te baren en de laatste dag of dagen in ons uitvaartcentrum. Hoe en waar de overledene opgebaard is speelt een belangrijke rol in het rouw- verwerkingsproces. Daarom wordt er bij ons veel zorg en aandacht besteed in de keuzes hierin.

Uw uitvaartverzorger is vanaf de bespreking van de uitvaart tot en met de dag van de uitvaart uw aanspreekpunt. Uw uitvaartverzorger is dag en nacht bereikbaar voor persoonlijke begeleiding.

De opbaarruimte

In de opbaarruimte van ons uitvaartcentrum kunnen nabestaanden op een eerbiedige en respectvolle wijze afscheid nemen van hun dierbare. Tijdens de condoleance is het mogelijk om achtergrondmuziek te laten klinken. Dit is mogelijk in de ontvangkamer en/of in de opbaarruimte. Hierbij kunt u denken aan de geliefde muziek van de overledene.

De wensen van de nabestaanden zijn altijd het uitgangspunt. ‘Wij proberen ons zo goed mogelijk in te leven in de wensen en behoeften van de nabestaanden.'

Janson & Bolland Uitvaartverzorging

Geschiedenis

Aan het Levendaal te Leiden is uitvaartverzorging Janson&Bolland gevestigd in een klassiek en warm uitvaartcentrum. De ruime, sfeervolle locatie, is centraal gesitueerd in het oude gedeelte van Leiden.
Het uitvaartcentrum behoort aan de uitvaartonderneming van Léon Janson en Karel Bolland. De persoonlijke begeleiding van de nabestaanden staat centraal. Léon en Karel bogen op jarenlange ervaring in het vak van uitvaartleider/verzorger. Met dit eigen uitvaartcentrum is dan ook hun wens in vervulling gegaan. Ze zijn nu actief in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest.

Uitvaartverzekeringen

Janson en Bolland informeert u graag over een verzekering voor de uitvaart. Hiervoor is er een samenwerking met Lifetri. Zij bieden als enige maatschappij maatwerk met hun verzekering overeenkomstig de wensen van de verzekerde.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

 

Wilma van Willegen

Accountmanager bij Lifetri

  • Leon Janson
  • De ontvangkamer van Janson & Bolland Uitvaartverzorging
  • Opbaarruimte
  • Janson & Bolland Uitvaartverzorging
  • Uitvaartcentrum Levendaal van Janson & Bolland Uitvaartverzorging