Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Joh. van der Galiën Uitvaartverzorging

Over

Van der Galiën Uitvaartverzorging in Leeuwarden

Johannes van der Galiën is een vertrouwd gezicht in de uitvaartbranche. De geboren Stienser, die in Leeuwarden woont, werkt al sinds 1995 als uitvaartverzorger in Leeuwarden en daarbuiten. Sinds vorige maand staat hij er niet meer alleen voor: zoon Hans stapt het bedrijf in. Samen met zijn vader verder als: Van der Galiën Uitvaartverzorging, Leeuwarden

Joh. van der Galiën Uitvaartverzorging logo

Opleiding

Hans, die met zijn gezin in Britsum woont, liep enkele maanden stage bij zijn vader om te kijken of dit beroep echt iets voor hem was. “Na een week wist ik het al: Dit is wat ik wil. Van de melding van een overlijden tot aan de uitvaart, dat hele proces begeleiden en de familie bijstaan, dat is en voelt voor mij heel goed om te doen.” Hij volgde de opleiding uitvaartverzorger bij Docendo.

“Er op het juiste moment voor de familie zijn, rust creëren, dat is het belangrijkste van ons vak en wordt ook het meest gewaardeerd. Samen met de familie bespreek je tijdens de dagen van rouw en afscheid, stap voor stap de gehele uitvaart en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld en begeleid wordt”.

Samen verder

En nu wacht hun een nieuw avontuur: samen de zaak voortzetten. Ze hebben er erg veel zin in. Hans: “Het moet klikken, om als vader en zoon samen te werken, maar dat zit bij ons wel goed.” Hij kijkt zijn vader aan: “We gaan er samen voor!”

Ervaring met Lifetri

De samenwerking met Lifetri is daarbij ook een prettige samenwerking, omdat de Lifetri uitvaartverzekering goed aansluit bij de wensen van hun klanten. Bij het afsluiten van een natura uitvaartverzekering bij Lifetri wordt er rekening gehouden met de plaatselijke gewoontes en gebruiken en men is goed op de hoogte van de kosten van bijvoorbeeld de begraafplaats/crematorium en de tarieven van de uitvaartondernemer e.d. Hierdoor krijgt u een op maat uitvaartverzekering en worden nabestaanden achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten.

  • het team van Joh. van der Galiën Uitvaartverzorging
  • Noorder begraafplaats Leeuwarden