Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken

Over

Over Begrafenisverenging Leerdam

Begrafenisonderneming Leerdam en omstreken is onderdeel van de LBV Uitvaartgroep BV en al  bijna 85 jaar een vertrouwde naam in Leerdam en verre omgeving op het gebied van uitvaartverzorging.

In 1933 is de Begrafenisvereniging opgericht met als doel de uitvaart te verzorgen zonder winstbejag. In 1997 is de vereniging opgesplitst in LBV Vereniging voor Uitvaartbegeleiding waarin alle leden zijn ondergebracht. Daarnaast is de LBV Uitvaartgroep opgericht, de organisatie die de uitvaarten verzorgt
 

Werkwijze Begrafenisvereniging Leerdam

De Uitvaartonderneming onderscheidt zich door bekendheid in de regio, vertrouwde gezichten, het inlevingsvermogen van de uitvaartleiders en de keuzemogelijkheid tussen een vrouw of man als uitvaartleider.

Samen met u bekijken we de wensen en de mogelijkheden om afscheid te nemen op een persoonlijke manier. (Bijna) Alles is mogelijk. 
Onze uitvaartleiders zijn gepast betrokken en ondersteunend aanwezig.

Er zijn 3 uitvaartleiders, 2 mannen en een vrouwelijke uitvaartleidster. U kunt uw voorkeur voor een man of vrouw uitspreken en zo mogelijk wordt hieraan ook voldaan. Verder hebben wij 2 teams van dames die de laatste verzorging verrichten. Daarnaast hebben wij met name in Leerdam onze vaste koffiedames/gastvrouwen Kortom een volledig en warm team die u terzijde zullen staan. 24/7 zijn wij ter beschikking voor u met een heel integer en efficiënt team.

Wij werken met 3 uitvaartondernemingen in een groot regionaal gebied.

 1. Uitvaartverzorging Gorinchem, regio Gorinchem
 2. Uitvaartbegeleiding Fluweelboom in de regio Culemborg  
 3. Begrafenisonderneming Leerdam (regio gemeente Leerdam, Lingewaal, Zederik, Vianen)

Wilt u een kist of een wade? Waar vindt de uitvaart plaats? Kiest u voor de rouwauto, welke kleur? Of liever toch de uitvaartbus? Wat is de favoriete muziek die gedraaid gaat worden? Houdt u van traditionele koffie met cake of proost u liever op het leven? Ieder mens is uniek, iedere uitvaart is uniek, aan gevoelens en herinneringen. Passend bij uw achtergrond en uw levensbeschouwing. Welke koers u ook wilt varen, wij begeleiding u in de goede richting. 

Wij werken volgens de richtlijnen van het keurmerk uitvaart. Dat wil zeggen dat afspraken worden vastgelegd en u weet waar u aan toe bent. Advies op maat en alle ruimte voor eigen inbreng. Wij werken in principe samen met alle verzekeringsmaatschappijen.
In Leerdam en Culemborg hebben wij ons eigen uitvaartcentrum met alle moderne faciliteiten. Daar naast beschikken wij over een 24-uurskamer.

Lifetri als betrouwbare partner

Lifetri is een maatschappij waar wij al zo’n 65 jaar veel ervaring mee hebben en goede contacten. Zij werken heel accuraat en piëteitsvol. 

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

 • Uitvaartcentrum van Begrafenisonderneming Leerdam
 • Aula van het uitvaartcentrum
 • Begrafenisonderneming Leerdam
 • Begrafenisonderneming Leerdam
 • Begrafenisonderneming Leerdam
 • Begrafenisonderneming Leerdam
 • Begrafenisonderneming Leerdam
 • Begrafenisonderneming Leerdam