Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging de Vries

Over

Over De Vries uitvaartverzorging

Een begrafenis of crematie van een dierbare is een van de moeilijkste momenten in een mensenleven.

Het regelen van een uitvaart is voor de meeste mensen niet eenvoudig. In een korte tijd moeten heel belangrijke en zeer emotionele beslissingen worden genomen. Het is op deze momenten van groot belang dat een deskundige u ter zijde staat; iemand aan wie u alle voorkomende zaken rondom het regelen van de uitvaart kunt toevertrouwen.

 

Uitvaartverzorging De Vries staat dag en nacht voor u klaar om u te helpen en uw zorgen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij dragen zorg voor een warm en waardig afscheid. Indien u meer informatie wilt of indien u een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek wenst, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn actief van Amsterdam Noord tot aan Purmerend.

Samen met u kunnen we dan uw wensen doornemen en aan de hand hiervan een begroting van de uitvaartkosten opstellen. De uitwerking van uw wensen alsmede de begroting zullen wij opsturen om bij uw belangrijke papieren te bewaren. Zodat de nabestaanden hier ook van op de hoogte zijn.

Uitvaartverzorging de Vries

Column

Wij verzorgen samen met nabestaanden mooie, inspirerende en informerende verhalen welke twee-wekelijks als column in het Noordhollandsch Dagblad verschijnen.
Wij zijn lid van Requiem, het landelijk netwerk van de beste lokale uitvaartbedrijven. Deze bedrijven kenmerken zich door een persoonlijke aanpak, een transparante wijze van werken en maximale keuzevrijheid.

Historie

Oprichtster Elly de Vries: toen mijn vader overleed, was de betrokken begrafenisondernemer een grote steun voor mij en de familie. Vanaf dat moment was het beroep een ideaal dat ik wilde verwezenlijken. Ruim 18 jaar geleden volgde ik de opleiding tot uitvaartverzorger en na een praktijkstage startte ik direct als zelfstandig ondernemer. Mijn persoonlijke manier van werken bleek enorm aan te slaan en mijn bedrijf groeide zo snel dat zo’n elf jaar geleden mijn zoon Marco en schoondochter Nanine in de zaak zijn gekomen. Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn, bent u verzekerd van zeer persoonlijke aandacht en een bijzonder grote betrokkenheid. Dit wordt nog eens versterkt doordat degene die de uitvaart bespreekt, ook de nabestaanden in de volgende dagen begeleidt en tevens de uitvaart leidt. Samen met de familie dragen we zorg voor een warm en waardig afscheid.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Dienstverlening

In de eerste bespreking komen de meest urgente zaken aan bod en bespreken we de grote lijnen van de uitvaart. U moet hierbij denken aan:

  • de dag en het tijdstip van de uitvaart;
  • de keuze voor een begrafenis of een crematie;
  • bij een begrafenis: de keuze voor een algemeen of een eigen graf;
  • de wijze van opbaring (uitvaartcentrum of thuis);
  • het uitzoeken van de rouwkaart en het bepalen van de tekst;
  • het uitzoeken van de kist;
  • het verzorgen van de advertentie(s) in de krant;
  • het organiseren van een (aparte) avondcondoleance.

Ter ondersteuning van de keuzes die gemaakt moeten worden, hebben we een aantal mappen met voorbeeldmateriaal.

Ervaring met Lifetri

Lifetri biedt de particuliere uitvaartverzorger de gelegenheid de consument een polis aan te bieden die volledig aansluit op de dienstverlening. Dat is voor ons een belangrijke reden met Lifetri samen te werken.

  • Het team van Uitvaartverzorging de Vries