Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartvereniging 'Kornhorn & Omstreken'

Over

De Uitvaartvereniging Kornhorn en Omstreken voert zowel begrafenissen als crematies uit. Het werkgebied is het dorp Kornhorn met bijna 700 inwoners en omliggende dorpen zoals Doezum, Opende, Grootegast.

Kornhorn ligt in de gemeente Grootegast met ruim 12.000 inwoners. Kornhorn heeft een eigen begraafplaats en valt onder een stichting.

De vereniging

De Uitvaartvereniging is opgericht in 1962 en in het jaar 2012 bestond ze 50 jaar. Voorheen werden de begrafenissen uitgevoerd door de Vereniging Plaatselijk Belang. De uitvaartvereniging Kornhorn verzorgt tegenwoordig zelf de uitvaart van haar leden en biedt voor het lidmaatschap bij overlijden personele diensten aan: Uitvaartverzorger, dames voor de laatste zorg , dragers en bediening bij de koffietafel. Met ruim 10 betrokkenen mensen verzorgt de vereniging 10 tot 15 uitvaarten per jaar, waarvan ongeveer 2 à 3 crematies.

Ervaring met Lifetri

De goede ervaring en band met Lifetri is in de loop der jaren gegroeid. We hebben nooit overwogen een andere verzekeringsmaatschappij te benaderen omdat de Groningse roots en unieke werkwijze van Lifetri goed aansluiten bij de doelstelling van de uitvaartvereniging.


 

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Uitvaartvereniging 'Kornhorn & Omstreken'
  • begraafplaats Kornhorn
  • Uitvaartvereniging 'Kornhorn & Omstreken'
  • Uitvaartvereniging 'Kornhorn & Omstreken'