Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging H.S. Fennema

Over

Sterven en afscheid nemen horen bij het leven. Toch komt er in de emotionele dagen na een overlijden veel op de nabestaanden af.

Er moeten beslissingen genomen worden en de uitvaart moet worden verzorgd. Dan is het een geruststellende gedachte dat u kunt vertrouwen op de goede zorgen van Uitvaartverzorging H.S. Fennema.

Met de rustige, discrete en betrouwbare dienstverlening van Henk Fennema heeft u de zekerheid dat het laatste afscheid keurig en geheel volgens uw wensen wordt verzorgd. Uitvaartverzorging H.S. Fennema uit Kollum in Noordoost Friesland is een uitvaartonderneming bij wie persoonlijke aandacht en begeleiding de belangrijkste waarden zijn. We dragen met het grootste respect zorg voor een uitvaart die tot in de kleinste details stijlvol en correct is. Wij verzorgen uitvaarten voor verzekerden van LIFETRI, maar ook voor leden van diverse uitvaartverenigingen en voor mensen die geen uitvaart- of levensverzekering hebben afgesloten.

Wie waarde hecht aan een stijlvol, passend afscheid kan de verzorging van de uitvaart bij ons in vertrouwde handen geven. De eventuele wensen van de overledene en de nabestaanden staan bij ons uiteraard centraal. Wij ondersteunen u met een passende, persoonlijke invulling van de uitvaart.

Uitvaartverzorging H.S. Fennema
  • Altinus Kooi (uitvaartbegeleider), Henk Fennema (directeur, uitvaartbegeleider) en Gerjan Reimink (chauffeur rouwauto en algemeen medewerker)
  • Uitvaartverzorging H.S. Fennema
  • Crematorium Wâldhôf Opeinde
  • Begraafplaats Lindenhof te Dokkum