Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartvereniging De Laatste Eer Koedijk

Over

Uitvaartvereniging Koedijk

De Laatste Eer Koedijk verzorgt de begrafenis of crematie in samenwerking met Duin uitvaartverzorging. Bij hen bent u verzekerd van een betrouwbare en goede dienstverlening.

Samen met de uitvaartverzorgers kunt u precies afspreken wat u graag zelf wilt doen en wat u aan hen over laat.

 

Naast de bijdrage van de vereniging, de dragers, de aul van de begraafplaats en een geldelijke tegemoetkoming is de zorg van de uitvaart in handen is van een professionele organisatie en  is er van alles mogelijk. Het bestuur van de vereniging ziet er op toe dat de kwaliteit van de geleverde diensten op een hoog niveau blijft.

In Koedijk is de vereniging een begrip geworden en maken de bewoners hier graag gebruik van. Er is een dagelijks bestuur en een notulist actief bij de vereniging. Daarnaast heeft de vereniging een eigen dragersteam. De vereniging is aangesloten bij de landelijke koepelorganisatie van Uitvaartverenigingen: Nardus.

Overzicht

Wij werken al lange tijd met Lifetri samen en zijn daarom extra trots op het feit dat beide partijen de kosten van een uitvaart helder in kaart brengen en hierover de leden informeert. Lifetri kan dat verzekeren en de consumentenbond noemde dat in haar onderzoek van 2012 ten opzichte van andere verzekeraars een prima keus.

  • De gouden engel molen in Koedijk
  • Aula in Koedijk