Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Zuidema

Over

Uitvaartverzorging Zuidema

Uitvaartverzorging Zuidema staat voor betrokkenheid en professionaliteit. Wij zetten ons in om u van dienst te zijn wanneer u iemand verliest die u dierbaar is… Een organisatie die tussen de mensen staat.

Wij voelen ons betrokken bij onze werkzaamheden. Daardoor kunnen wij u tot steun zijn bij allerlei praktische zaken die moeten worden geregeld. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Dit houdt in dat we met elkaar in gesprek gaan over hoe de uitvaart eruit moet gaan zien. Wij staan dus tussen de mensen.

Voor het compleet verzorgen van de uitvaart kunt u altijd een beroep op ons doen, maar ook als het gaat om onderdelen daarvan. U kunt denken aan het vervoer van de overledene, het regelen van dragers, een kist, urn of gedenksteen, u kunt daarvoor terecht bij Zuidema’s begrafenis Onderneming.

Sommige dingen regel je liever plaatselijk. Daarom is het belangrijk te weten dat wij thuis zijn in uw regio. Contacten met zalencentra, predikanten en kerken, sprekers bij uitvaarten, begraafplaatsbeheerders en locaties waar een condoleance te organiseren (bijvoorbeeld in een restaurant) zijn belangrijk. Hierdoor kunnen de voorbereidingen soepel en slagvaardig verlopen.

Uitvaartverzorging Zuidema

Geschiedenis

Zuidema’s Begrafenis Onderneming is een familiebedrijf dat inmiddels 40 jaar bestaat. In die jaren hebben wij telkens weer het vertrouwen gekregen om samen met nabestaanden het laatste afscheid vorm te geven. Constructief meedenken met een evenwichtig team van medewerkers maakt ons tot een stabiele organisatie waar u nooit tevergeefs een beroep op zult doen.

In de gehele Hoeksche Waard zijn wij werkzaam. Dit zijn de gemeenten Oud-Beijerland, Korendijk, Cromstrijen, Strijen en Binnenmaas. Maar ook buiten dit gebied kunt u een beroep op ons doen.

Ervaring met Lifetri

Regelmatig worden wij gevraagd een verzekering af te sluiten. Wij hebben daarin aan Lifetri een solide partner gevonden. Toegespitst op uw situatie wordt aan de hand van uw wensen door Lifetri een offerte voor de uitvaartverzekering opgesteld. U weet direct waar u aan toe bent en hoeveel premie u moet betalen. Het uitkeren van de verzekering verloop bij Lifetri snel en zorgvuldig zodat u hierover niet hoeft in te zitten.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Uitvaartcentrum van uitvaartverzorging Zuidema
  • Stichting uitvaartverzorging Zuidema
  • Stichting uitvaartverzorging Zuidema
  • Stichting uitvaartverzorging Zuidema
  • Afscheidshuis Zuidema