Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenisverzorging Theo van der Plas

Over

Begrafenisverzorging Theo van der Plas

Begrafenisverzorging Theo van der Plas is een onderneming die op het gebied van uitvaartverzorging alle diensten voor een stijlvolle begrafenis aanbiedt.

De twee uitvaartverzorgers, Theo van der Plas en Bouwe Hoek, willen familie en andere nabestaanden de mogelijkheid geven om op een unieke manier en op basis van eigen keuzes afscheid te nemen.

Wij bieden diverse producten en diensten aan die een uitvaart een eigen tintje geven. Bijvoorbeeld de rouwkaart: deze kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wilt, met een persoonlijke tekst, foto of gedicht. De rouwkaarten worden door ons zelf bedrukt waardoor ze snel, vaak nog dezelfde dag, geleverd kunnen worden. De enveloppen ontvangt u nog eerder zodat u deze alvast van adressen kunt voorzien. Uitvaartkisten zijn in alle mogelijke vormen, stijlen en materialen leverbaar. Kijkt u zowel voor het rouwdrukwerk als de kist op onze site. Ook wordt veel gebruik gemaakt van onze speciale condoleance-site www.condoleerdefamilie.nl waar meelevenden de rouwkaart van de overledene kunnen bekijken en een reactie aan de nabestaanden kunnen achterlaten.

Wij voldoen binnen het kader van de wet aan alle door de familie en de nabestaanden gestelde wensen. Op de dag van de begrafenis bijvoorbeeld kan een overledene op verschillende manieren worden vervoerd. Meestal gebeurt dit op traditionele wijze door middel van een zwarte rouwauto, maar u kunt ook kiezen voor een witte, of grijze auto. Ook is het mogelijk om de begrafenis met een rouwkoets te laten uitvoeren. Dit kan gebeuren met twee, vier, zes tot zelfs acht paarden voor de rouwkoets. Een uitvaart met koetsen heeft een speciaal en bijzonder karakter.

Begrafenisverzorging Theo van der Plas verzorgt vooral begrafenissen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg  maar heeft in de loop van de jaren ook een klantenkring opgebouwd in de Duin- en Bollenstreek.

Begrafenisverzorging Theo van der Plas

Onstaan van de onderneming

De start van ons bedrijf is geweest in 2006. De vraag om persoonlijke betrokkenheid bij een uitvaart wordt steeds groter. Dat dit in Katwijk en wijde omgeving gewaardeerde wordt blijkt hieruit dat de vraag naar onze dienstverlening in de loop van de jaren gegroeid is. Om het persoonlijke aspect en de intensieve betrokkenheid tijdens de periode van pijn en verdriet te waarborgen is in mei 2012 Bouwe Hoek als firmant toegetreden tot onze onderneming.

Waarom Lifetri

Aangezien de verzorging van een begrafenis persoonlijk maatwerk is, is een verzekering die dit aanbiedt zeer welkom. Als enige in Nederland hanteert Lifetri de lokale tarieven als uitgangspunt bij het samenstellen van een verzekering.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Begrafenisstoet met de Nieuwe Kerk op de achtergrond
  • Begrafenisverzorging Theo van der Plas
  • Het team van Begrafenisverzorging Theo van der Plas